Hieronnat & Terapiat

Kun lihaksesi ovat jumissa ja mielesi sekä kehosi kaipaa rentoutusta, valitse täältä itsellesi sopiva hoitomuoto: Eijan Signature hieronta, intialainen päähieronta, yogahieronta, hot stone kuumakivihieronta, aromahieronta, suklaahieronta

Tuotteita yhteensä 8 kpl
cocoaspavarit.jpg&width=140&height=250

Cocoa Spa Suklaahieronta | 60 min

Lempeä, rauhallinen ja rentouttava hieronta, joka tehdään herkullisen tuoksuisella suklaaöljyllä. Hoidon jälkeen ihosi on kosteutettu ja pehmeä.
Hinta: 65.00 €
cocoadayspa_nainen.jpg&width=140&height=250

Eijan Signature Hieronta | 45 - 90 min

Signature on Eijan käsialahieronta, jossa yhdistyvät länsimainen klassinen hieronta, itämaiset hierontatekniikat, akupainallukset, pehmeät joogavenytykset ja päähieronta. Rauhallinen, venyttävä hieronta hoitaa ja rentouttaa kireitä lihaksia sekä poistaa stressiä ja väsymystä. Hieronta voidaan tehdä joko..
Hinta: 47.00 € - 89.00 €
Vaihtoehdot
imukuppihieronta_1.jpg&width=140&height=250

Imukuppihieronta | Signature hieronnan lisäpalvelu

Imukuppihieronta (liukukuppaus eli kuivakuppaus) on vanha kiinalainen hoitomuoto, jota käytetään hyvin monenlaisiin vaivoihin kuten lihashuoltoon, niska-hartiaseudun kireyteeen, kipeytyneeseen selkään ja iskiasvaivoihin.

Hieronta tapahtuu liu'uttamalla kuppia tai pitämällä kuppia paikallisesti kipupisteen..
Hinta: 10.00 €
spamassage.jpg&width=140&height=250

Stress Free Hieronta | 30 min

Puolen tunnin hieronta on nopea apu niska- ja hartia-alueen jännitykseen ja kipuun.
Hinta: 32.00 €
indianheadmassage.jpg&width=140&height=250

Intialainen Päähieronta | 45 min

Hoidossa käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat tehokkaasti, mutta hellävaraisesti. Hieronta poistaa stressiä ja lihasjännityksiä, rauhoittaa mieltä, parantaa keskittymiskykyä, aineenvaihduntaa, päänahan hyvinvointia ja hiusten kasvua.

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha..
Hinta: 47.00 €
aromamassage.jpg&width=140&height=250

Aromahieronta | 60 min

Aromahieronta on miellyttävän lempeää, rauhallista ja rentouttavaa hierontaa, joka tehdään asiakkaan tarpeen mukaisella aromaattisella öljysekoituksella. Rentouttaa, poistaa lihasjännityksiä ja -kireyksiä sekä venyttää lihaksia.
Hinta: 65.00 €
hot-stone-therapy.jpg&width=140&height=250

Hot Stone Kuumakivihieronta | 45 - 75 min

Kuumakivihieronta on ihanteellinen syvää rentoutusta ja kokonaisvaltaista hyvän olon tunnetta hakevalle asiakkaalle. Kuumien kivien ja öljyn avulla tehtävä hieronta laukaisee lihasjännityksiä sekä stressiä tehokkaasti.

Kuumakivihieronta on ihanteellinen syvää rentoutusta ja kokonaisvaltaista hyvän..
Hinta: 62.00 € - 82.00 €
Vaihtoehdot
yogahieronta1.jpg&width=140&height=250

Yogahieronta | 90 min

Hieronta koostuu perinteisestä klassisesta öljyhieronnasta, akupistepainalluksista sekä thaihieronnasta ja joogasta tutuista venytyksistä. Tämä hierontamuoto lisää kehon liikkuvuutta, poistaa lihasjännityksiä, avaa energiaratoja ja rentouttaa.

Yogahieronta on sekoitus itämaisista ja länsimaisista tekniikoista..
Hinta: 89.00 €