Decléor Kasvohoidot

Decléor-sarja perustuu eteerisiin öljyihin ja tuotteissa onkin ihanat aromaattiset tuoksut. Hoidoissa otetaan huomioon ihosi tarpeet ja jokainen hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset Aromapressure-paineluhierontaliikkeet, kuonaa ja nestettä poistavat Drainage-liikkeet, syväpuhdistus ja kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, käsien ja käsivarsien hieronta. Hoitojen pienet yksityiskohdat takaavat täydellisen rentoutuksen, upeat hoitotulokset ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.

Myös Decleór kasvohoitoon voidaan yhdistää lisäpalveluita kuten mekaaninen puhdistus, kestovärit, silmänympäryshoito jne. (katso kasvohoitojen lisäpalvelut) Jos varaat netissä kasvohoidon + lisäpalvelun, muista kertoa varauksen lisätietokentässä minkä lisäpalvelun haluat.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
digitopression_visage_md.jpeg&width=140&height=250

Aroma Express Mini Kasvohoito | 30 min

Mini-kasvohoito Decléor tuotteilla. Sis. alkupuhdistus, akupainelut ja -sivelyt sekä naamio
Hinta: 32.00 €
decleor_aromassage.jpg&width=140&height=250

Decléor Aromassage Kasvohoito | 75 min

Tämä ainutkertainen kasvohoito tarjoaa kokonaiselämyksen iholle, keholle ja mielelle. Hieronnassa yhdistyvät hellävaraiset painelut ja kevyt liukuvat sivelyt, sekä kullekin ihotyypille sopivat Aromessence -tuotteet. Täydellinen rentoutustuokio Sinulle. Tämä ainutkertainen rentouttava kasvohoito tarjoaa..
Hinta: 74.00 €
decleor_facial.jpg&width=140&height=250

Decléor Täydellinen Kasvohoito | n. 120 min

Täydellinen kasvohoito ihotyypin mukaisilla aromaattisilla Decléor sarjan tuotteilla. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, kulmien siistiminen, hieronta (kts. yllä), naamio, hoitovoide.

Kaikkiin Decléor kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset..
Hinta: 109.00 €
decleor_aromaplastie.jpg&width=140&height=250

Decléor Aromaplastié Erikoiskasvohoito | n. 90 min

Decléorin klassikkohoidon sydän on aromaplastie-naamio – 100 % luonnollinen vitamiini- ja proteiinipitoinen kauneuscocktail, joka sisältää luonnollisia vaikuttavia aineita, kuten vehnänalkioita, pellavansiemeniä ja auringonkukansiemeniä. Tämä Decléorin klassinen nimikkohoito voidaan räätälöidä..
Hinta: 86.00 €
timanttihionta_3.jpg&width=140&height=250

Decléor Timanttihionta | n. 105 min

Timanttihionta kuorii ja puhdistaa ihoa hellävaraisesti, sekä elvyttää ja uudistaa ihoa. Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus timantilla, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide.
Kaikkiin Decléor kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset Aromapressure-paineluhierontaliikkeet..
Hinta: 94.00 €
ultrasonic.jpg&width=140&height=250

Decléor Ultraääni Ihonpuhdistus | n. 105 min

Hellävarainen, syväpuhdistava kasvohoito ihotyypin mukaisilla Decléor -sarjan tuotteilla. Sis. alkupuhdistus, kuorinta ja syväpuhdistus ultraäänellä, kulmien siistiminen, hieronta, tehoseerumi, naamio ja hoitovoide.
Kaikkiin Decléor kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset..
Hinta: 94.00 €