Kasvohoidot

Peruskasvohoidot, laitehoidot, erikoiskasvohoidot, Denova Pro & Decléor sarjojen kasvohoidot sekä kasvohoitojen lisäpalvelut

Peruskasvohoidot

Peruskasvohoidot

Mini-kasvohoidot, rentouttavat kasvohoidot, täydelliset kasvohoidot, joissa ihonpuhdistus mekaanisesti sekä nuorisoihonpuhdistus alle 17-vuotiaille.
Laitehoidot

Laitehoidot

Ultraääni ihonpuhdistukset sekä timanttihionnat
Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidot

Ihotyypin ja ihon tarpeen mukaiset erikoiskasvohoidot
Bielenda Kasvohoidot

Bielenda Kasvohoidot

Bielenda on luonnon raaka-aineisiin pohjautuvan kosmetiikan edelläkävijä. Bielenda tuotteet ovat voittaneet useita kauneusalan palkintoja. Hoidoissa yhdistetään luonnon raaka-aineisiin pohjautuvat hoitotuotteet tehokkaisiin hoitomenetelmiin.
Denova Pro Kasvohoidot

Denova Pro Kasvohoidot

Denova Pro on ihonhoitosarja, jossa yhdistyvät korkealaatuiset ainesosat, luonnollisuus ja erinomainen hintalaatusuhde. Sarjan tuotteet ovat hyvin miedon tuoksuisia ja sopivat myös tuoksuherkille asiakkaille. Tuotteet ovat sekä allergia- että kliinisesti testatut.
Decléor Kasvohoidot

Decléor Kasvohoidot

Decléor-sarja perustuu eteerisiin öljyihin ja tuotteissa onkin ihanat aromaattiset tuoksut. Hoidoissa otetaan huomioon ihosi tarpeet ja jokainen hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset Aromapressure-paineluhierontaliikkeet..
Kasvohoitojen Lisäpalvelut

Kasvohoitojen Lisäpalvelut

Nämä hinnat ovat voimassa, kun palvelu tehdään kasvohoidon yhteydessä.