Miehille

Miesten iho eroaa naisten ihosta siinä, että miehillä iho on paksumpi, talivuotoisempi, hikirauhaset toimivat tehokkaammin kuin naisilla ja ihossa on enemmän karvoitusta. Parranajo ärsyttää usein ihoa.

Miesten kasvohoidossa huomioidaan aina asiakkaan ihon erityistarpeet. Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti miehille ja niissä on raikas, miehekäs tuoksu. Ihon hoito ja kosmetologilla käynti ei ole enää tarkoitettu pelkästään naisille - myös nykypäivän miehet haluavat huolehtia itsestään. Hoidot eivät katso ikää tai ihon kuntoa eikä sinun tarvitse tietää hoidosta etukäteen, koska suunnittelemme sinulle yhdessä sopivan hoitomuodon.

Myös kaikki hieronnat ja terapiat sekä kylvyt sopivat miehelle.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
menfacial.jpg&width=140&height=250

Men Only Rentouttava Kasvohoito | 60 min

Miehelle suunniteltu ihon yksilölliset tarpeet huomioiva rentouttava kasvohoito Denova Pro tuotteilla. alkupuhdistus, kuorinta ja pitkä rentouttava hieronta, naamio ja loppuvoiteet
Miehelle suunniteltu ihon yksilölliset tarpeet huomioiva rentouttava kasvohoito Denova Pro tuotteilla. Hoito alkaa rentoutuskäsittelyllä..
Hinta: 67.00 €
5817-man-facial.jpg&width=140&height=250

Men Only Täydellinen Kasvohoito | n. 75 min

Miehen ihon tarpeet huomioiva täydellinen kasvohoito Denova Pro tuotteilla. Sis. alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, epäpuhtauksien poisto mekaanisesti, tehoseerumi, hieronta, naamio, hoitovoide.
Hinta: 83.00 €
man_massage.jpg&width=140&height=250

Miesten Ultraääni Ihonpuhdistus | n. 60 min

Hellävarainen, syväpuhdistava kasvohoito ihotyypin mukaisilla tuotteilla. Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä, hieronnan, naamion ja hoitovoiteet.
Hinta: 76.00 €
manicureformen.jpg&width=140&height=250

Hand Balance Men Käsihoito | n. 60 min

Täydellinen käsihoito kosteuttaa sekä pehmentää käsien ihon ja siistii kynnet! Hoito sisältää kylvetyksen, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kuorinnan, naamion, pehmentävän käsivoiteen sekä rentouttavan hieronnan.
Hinta: 63.00 €
pedicureforman.jpeg&width=140&height=250

Wellfeet Men Jalkahoito | n. 75 tai 90 min

Täydelliseen jalkahoitoon sisältyy puhdistava jalkakylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen hoito, hoitovoide sekä jalkojen hieronta.
Valitse extra-pitkä jalkahoito silloin kun jalkasi vaativat enemmän työtä (kovettumia, halkeamia jne.) tai haluat pitkän hieronnan jaloille...
Hinta: 74.00 € - 82.00 €
Vaihtoehdot
sensori_spa_05.jpg&width=140&height=250

Spa Ritual For Men Hoitopaketti | 105 min

Ihosi kirkastava ja pehmentävä Men Only kasvohoito yhdistettynä syvärentouttavaan selän Hot Stone kuumakivihierontaan tuo kokonaisvaltaisen hyvän olon niin keholle kuin mielellekin.
Hinta: 119.00 €