Day Spa -paketit

Day Spa -paketit ovat erinomainen mahdollisuus nauttia useammasta rentouttavasta hoidosta ja unohtaa arki ammattilaistemme osaavissa käsissä.

Tuotteita yhteensä 4 kpl
aroma_relax_sparitual.jpg&width=140&height=250

Aroma Relax Spa Ritual | 2h

Pysähdy hetkeksi ja tarjoa itsellesi täydellisen rentouttava ja voimia palauttava hetki arjen keskellä. Aromaattinen rentouttava jalkahoito hellii jalkojasi ja hoidon kruunaa lempeä Aromahieronta, joka tehdään tarpeesi mukaiseisella aromaöljyllä.

Pysähdy hetkeksi ja tarjoa itsellesi täydellisen rentouttava..
Hinta: 125.00 €
hotstonemassage.jpg&width=140&height=250

Body & Soul Spa Ritual | 2h 15 min

Kokonaisvaltainen aisteja hivelevä hoitoelämys kasvoille ja koko vartalolle, joka hoitaa niin mieltä, kehoa kuin sieluakin. Kuumien kivien lämpö ja hieronta rentouttavat koko kehon ja hoidon viimeistelee ihosi tarpeiden mukainen kasvohoito.

Kokonaisvaltainen aisteja hivelevä hoitoelämys kasvoille ja..
Hinta: 145.00 €
cocoa_chocolate_massage.jpg&width=140&height=250

Cocoa Spa Suklaan Lumo | 2h 15 min

Sukella suklaan suloiseen maailmaan! Suklaa on luonnon oma jalokivi, kaikkien rakastama houkutus, joka hivelee kaikkia aistejamme synnyttäen viettelevän elämyksen. Suklaisen hyvänolontunteen tuova hemmottelukasvohoito ja suloisen siloittava vartalohoito.

Sukella suklaan suloiseen maailmaan! Suklaa..
Hinta: 145.00 €
thalgo_kasvohieronta.jpg&width=140&height=250

Wellness & Beauty Spa Ritual | 2h

Täydellinen kaunistautuminen ennen tärkeää tilaisuutta. Hoitokokonaisuuteen sisältyy rentouttava kasvohoito, kestovärit, silmänympäryshoito ja Hand Balance Mini käsihoito. Palauttaa ihosi hehkun ja saa sinut säteilemään!
Täydellinen kaunistautuminen ennen tärkeää tilaisuutta. Hoitokokonaisuuteen sisältyy..
Hinta: 125.00 €