Palvelut

Cocoa Wellness

Cocoa Wellness

Hyvinvointia, energiaa ja tasapainoa cellRESET Kehokuurin ja Fitline ravintolisien avulla. Tule ilmaiseen tuote- ja ravinto-ohjelmaesittelyyn. Lähde mukaan kehokuurimatkalle!

www.cocoawellness.fi
Cocoa Spa Suklaahoidot

Cocoa Spa Suklaahoidot

Kaakao sisältää runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja. Kaakao tekee hyvää paitsi sisäisesti, myös ulkoisesti - se kosteuttaa, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa. Ihon kimmoisuus ja elastisuus palautuvat. Lisäksi kaakaon huumaavan tuoksuisten yhdisteiden tiedetään saavan kehon tuottamaan endorfiineja..
Kasvohoidot

Kasvohoidot

Peruskasvohoidot, laitehoidot, erikoiskasvohoidot, Denova Pro & Decléor sarjojen kasvohoidot sekä kasvohoitojen lisäpalvelut
Kestovärjäykset

Kestovärjäykset

Nämä hinnat ovat voimassa, kun varaat yksittäisen palvelun. Hinnat kasvohoidon yhteydessä - katso kasvohoitojen lisäpalvelut.

Kestovärjäyksiä ei tehdä alle 16-vuotiaille.
Käsihoidot & Kestolakkaukset

Käsihoidot & Kestolakkaukset

Ahkerien käsiemme iho rasittuu ja kuivaa helposti. Puutarhatyöt, tiskaaminen, nikkarointi, ulkoilu, aurinko ja lämpötilan muutokset ovat tekijöitä, jotka rasittavat käsien ihoa. Kädet tarvitsevat ajoittain hellimistä, kosteutusta ja pehmennystä. Kestolakkaksella saat kauniit kynnet kahdeksi viikoksi!..
Jalkahoidot

Jalkahoidot

Jalat ovat päivittäin kovalla koetuksella ja kaipaavat välillä hemmottelua. Jaloista kannattaa pitää hyvää huolta, jotta ne kantavat sinua koko elämäsi ajan. Wellfeet Classic hoidoissa tehdään täydellinen jalkahoito, kun taas Wellfeet Spa hoidot on tarkoitettu väsyneille ja virkistystä kaipaaville jaloille..
Hieronnat & Terapiat

Hieronnat & Terapiat

Kun lihaksesi ovat jumissa ja mielesi sekä kehosi kaipaa rentoutusta, valitse täältä itsellesi sopiva hoitomuoto: Eijan Signature hieronta, intialainen päähieronta, yogahieronta, hot stone kuumakivihieronta, aromahieronta, suklaahieronta
Vartalohoidot

Vartalohoidot

Vartalohoitomme rentouttavat, virkistävät, antavat elinvoimaa arkeen ja hoitavat ihoasi. Tutustu palveluvalikoimaamme ja valitse itsellesi sopivin hoito.
Ihokarvojen Poisto

Ihokarvojen Poisto

VAHAUKSET

Clean & Easy roll-on lämminvahaus on helppo tapa poistaa häiritsevät ihokarvat nopeasti ja vaivattomasti. Lämminvahalla karvoja voidaan poistaa koko kehon alueelta mm. sääristä, kainaloista, bikinirajasta ja kasvoilta.

Lämminvaha on mehiläisvahapohjainen, mikä harvoin aiheuttaa allergioita..
Day Spa -paketit

Day Spa -paketit

Day Spa -paketit ovat erinomainen mahdollisuus nauttia useammasta rentouttavasta hoidosta ja unohtaa arki ammattilaistemme osaavissa käsissä.
Mini Spa Hoidot

Mini Spa Hoidot

Haluatko tutustua Decléor tai Denova Pro tuotteisiin? Ehditkö vain piipahtaa hoidossa? Puolen tunnin Mini Spa Hoidot ovat juuri sinua varten! Vietä pieni tuokio hemmottelun parissa!
Miehille

Miehille

Miesten iho eroaa naisten ihosta siinä, että miehillä iho on paksumpi, talivuotoisempi, hikirauhaset toimivat tehokkaammin kuin naisilla ja ihossa on enemmän karvoitusta. Parranajo ärsyttää usein ihoa.

Miesten kasvohoidossa huomioidaan aina asiakkaan ihon erityistarpeet. Tuotteet ovat suunniteltu erityisesti..
Äideille & vauvoille, odottaville

Äideille & vauvoille, odottaville

Räätälöityjä hoitoja odottaville äideille, synnyttäneille äideille, äideille & vauvoille.
Eijan Hoidot

Eijan Hoidot

Tässä näet aakkosjärjestyksessä listauksen hoidoista, jotka voit varata Eija Kaasalaiselle.
Kristan hoidot

Kristan hoidot

Tässä näet aakkosjärjestyksessä listauksen hoidoista, jotka voit varata Krista Tikkaselle.