Lahjakortit

Lahjakortin lunastajalle

Hoitovarauksen voit tehdä näillä sivuilla 24 h vuorokaudessa. Ole hyvä ja ilmoita lahjakortin numero varauksen "Lisätiedot" -kentässä. Voit varata ajan myös puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Katso lisätietoa "Yhteystiedot" -sivulta.

Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Yli 100 € arvoiset avoimet lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä (voimassa 1.7.2015 jälkeen ostetuissa lahjakorteissa). Ajanvarauksen tekemistä ei kannata jättää lahjakortin voimassaolon viimeisille viikoille, koska hoitoajan saaminen voi kiireisinä ajankohtina mennä useamman viikon päähän. Näin on etenkin ilta- ja viikonloppuaikojen kohdalla. Varaa ja käytä lahjakortti hyvissä ajoin ennen voimassaolon umpeutumista.

Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi. Huomioithan, että lahjakortti tulee käyttää merkityn voimassaoloajan puitteissa. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja ei hyvitetä tai vaihdeta.

Lahjakortin tilaajalle

Verkkokaupasta voit ostaa lahjakortteja Cocoa Day Span hoitoihin. Löydät Lahjakortit -kategoriasta kasvohoidot, vartalohoidot, erilaiset hieronnat, jalkahoidot, käsihoidot ja ihanat ylelliset spa hoitopaketit sekä miehille sopivat hoidot. Jos haluat antaa lahjansaajalle valinnan vapauden, voit ostaa lahjakortin myös haluamallesi summalle. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Yli 100 € arvoiset avoimet lahjakortit ovat voimassa 6 kuukautta ostopäivästä (voimassa 1.7.2015 jälkeen ostetuissa lahjakorteissa). Sitä ei voida vaihtaa rahaksi.

Lahjakortin ostaminen

Lahjakortti ostetaan kuten mikä tahansa muukin tuote lisäämällä se ostoskoriin. Lahjakortit voi maksaa joko ennakkomaksuna tai Suomen Verkkomaksut -palvelussa verkkopankissa tai luottokortilla. Lahjakortti toimitetaan postitse kirjeenä tai sähköpostilla, jolloin voit tulostaa sen itse. Lahjakortit voi myös noutaa suoraan Cocoa Day Spa hoitolasta. Lahjakortit toimitetaan pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän sisällä siitä, kun maksu on suoritettu. Lahjakorttiin merkitään valmiiksi joko arvo tai palvelu, johon lahjakortti oikeuttaa.

Lahjakortti suoraan saajalle

Jos haluat, että lahjakortti lähetetään suoraan saajalle ole hyvä ja täytä verkkokaupan tilauksessa vastaanottajan tiedot.

TILAA LAHJAKORTIT VERKKOKAUPASTA>>