Hoitajat


Eija Kaasalainen

Omistaja, SKY-kosmetologi
p. 045 121 4550
eija.kaasalainen(at)cocoadayspa.fi

Olen Cocoa Day Spa hoitolan perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja työkokemusta kauneudenhoito- ja hyvinvointialalta on kertynyt 9 vuoden ajalta. Aiempi urani oli vahvasti hallinto- ja toimistopuolella, mutta päätin rohkeasti vaihtaa alaa aikuisiällä. Halusin tehdä työtä, joka perustuu kädentaitoihin ja jossa voin luoda asiakkaille elämyksiä. Olen myös ikuinen opiskelija ja suoritan tällä hetkellä yritysjohtamisen erikoisammattitutkintoa.

Vahvuuteni hoitotyössä on asiakkaan kuunteleminen, tarkka ja huolellinen työnjälki sekä varmaotteinen, lempeä ja rauhallinen käsiala hieronnassa. Haluan räätälöidä jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan hoitokokonaisuuden. Luon hoitoihin rauhallisen ja tunnelmallisen ympäristön, jossa voi päästää irti arjen kiireistä ja rentoutua.

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot sekä erilaiset hieronnat ja terapiat. Hoitoihini voit tutustua täältä>>

Krista Tikkanen

Krista Tikkanen

SKY-Kosmetologi
045 121 4550
krista.tikkanen(at)cocoadayspa.fi

Olen Krista ja valmistuin kosmetologiksi keväällä 2016. Nautin todella kun saan tehdä asiakaspalvelu- ja hoitolatyötä. Minulle on tärkeää tehdä hoito yksilöllisesti asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Tavoitteeni on luoda hoitoihin rauhallinen ja kiireetön tunnelma, jossa pääsee rentoutumaan arjen kiireiden keskellä. Pyrin myös kouluttautumaan alan kehityksen mukaan, ja teen monipuolisesti erilaisia hoitoja.

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot, vahaukset ja sokeroinnit, aroma-, suklaa- ja intialainen päähieronta. Hoitoihini voit tutustua täältä>>