TOIMITUSEHDOT JA -TAVAT


Cocoa Day Spa myy tuotteita vain yksityishenkilöille. Kauttamme ostetut tuotteet on tarkoitettu yksityiskäyttöön, ei jälleenmyyntiin. Toimitamme tuotteita vain Suomen sisälle.

Voit rekisteröityä verkkokauppaamme, jolloin tietosi on tallessa eikä sinun tarvitse täyttää niitä uudelleen. Pääset myös tarkastelemaan aiempia tilauksisi. Tilata voit kuitenkin myös ilman rekisteröitymistä.

Mikäli tuote on viallinen tai vioittunut kuljetuksessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 vuorokauden kuluessa asiakaspalvelu@cocoadayspa.fi tai p. 045 121 4550, niin sovitaan jatkotoimenpiteistä. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

Lähetämme tuotteet lähimpään Smartposti pakettiautomaattiin. Voit myös noutaa tuotteet Cocoa Day Spa hoitolalta, Hyvinkäältä. Palvelemme sinua hoitojen välisillä tauoilla - tarkistathan soittamalla tai tekstiviestitse milloin olemme paikalla numerosta 0451214550, kiitos.


Vaihto- ja palautusoikeus

Huomioithan että kasvomaskit ovat hygieniatuotteita, joita ei koske palautusoikeus.

Kaikilla muilla ostamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, sinun on aina ensin otettava yhteyttä myyjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)cocoadayspa.fi tai soittamalla 045 121 4550, jotta voidaan sopia vaihdetaanko tuote uuteen vai palautetaanko kauppahinta. Sähköpostista tulee selvitä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, tilausvahvistusnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. 


Toimitustavat

  • Smartpost pakettiautomaatti. Lähetyskulut on 6,90€. Toimitusalue on Suomi.
  • Nouto myymälästä
    Palvelemme sinua hoitojen välisillä tauoilla - tarkista soittamalla tai tekstiviestitse milloin olemme paikalla numerosta 0451214550, kiitos.Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?