Cocoa Spa Hunajahoidot

Hunajahoidoilla ihosi kirkastuu, kiinteytyy sekä tuntuu kosteutetulta ja pehmeältä. Olosi rentoutuu ja mielesi virkistyy.

Hunajahoidon esteitä ovat hunaja-allergia, diabetes, vaikeat sydän- ja verisuonisairaudet, akuutit tulehdukset, leikkaukset alle 6kk, raskaus, isot suonikohjut (ei voida hieroa, mutta hunajaa voi käyttää)

 

Honey Face Kasvohoito  |  75 min  |  91€

Ihoasi hemmottelevasti heleyttävä, hunajan tuoksuinen kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hunaja seerumin, hieronnan, naamion sekä ihotyypillesi soveltuvan kasvovoiteen silmänympärysihoa unohtamatta.

Hoidon jälkeen ihosi on hunajaisen pehmeä, puhdistunut ja tehokkaasti kosteutettu.

VARAA HOITO>>

 

Honey Massage – hieronta selälle  |  60 min  |  82€

Hunajainen ja rentouttava hieronta selälle. Hoitoon sisältyy selän ihon ja lihasten lämmittely lempeällä hunajaöljyhieronnalla ja hunajakuorinnalla. Tämän jälkeen iholle hierotaan asiakkaan tarpeiden mukaan joko rentouttava, virkistävä tai puhdistava hunajavoide ja irrotellaan se iholta käsiä rytmikkäästi nostellen. Hunajan vaikutuksia tehostetaan lämpimällä hauteella selän alueelle, jolloin hoitavat ainesosat imeytyvät ihoon tehokkaasti. Lämpöhauteen jälkeen selkä puhdistetaan ja hierotaan vielä kevyesti joko hunajaöljyllä tai hunaja vartalovoiteella. Hoidon jälkeen ihosi tuntuu kosteutetulta ja olosi on ihanan rentoutunut.

VARAA HOITO>>


Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>