Kankaiset Kasvomaskit

Pestävät, kankaiset kasvomaskit jokapäiväiseen käyttöön, pesu 90 °C

Pestävät, kankaiset kasvomaskimme on valmistettu Lahdessa Ompelimo Eija & CoCoamo pienompelimoissa työvaatteissa käytettävästä sekoitekankaasta (polyesteri/puuvilla).  Kasvomaskien suunnittelu ja koordinointi myöskin lahtelaisen UNQ Designsin toimesta.

Oikealla tavalla käytettynä kasvomaski saattaa vähentää hengitystie-eritteiden leviämistä ympäristöön, jolloin vähenee mahdollisuus viruksen leviämiselle. Maski ei ole henkilösuojain, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maski ei täytä FFP2/FFP3 -suojaustason vaatimuksia. Maskit eivät anna käyttäjälleen varmaa suojaa esimerkiksi koronavirusta tai muita taudinaiheuttajia vastaan, mutta saattavat suojata muita ihmisiä.

Noudata huolellisesti annettuja ohjeita, kun käytät kasvomaskia! Muista että, kasvomaskin paikalleen asettaminen ja poistaminen vaatii huolellisuutta, jottei likaantunut maski aiheuta tartuntariskiä. Kasvomaski voi olla viruksen levittäjä. Jos päälle puettua maskia puetaan päälle edestakaisin, sen ulkopinnasta ja käsistä voi joutua epäpuhtauksia suojaimen sisäpuolelle ja hengityselimiin.

Huono kunto, hengitystiesairaudet, sydän- ja verisuonitaudit ja korkea ikä, aiheuttavat sen, että hengityksensuojaimia ei välttämättä jaksa käyttää tai terveysongelmat voivat pahentua. Älä siis tuputa maskin käyttöä kenellekään, koska niiden käytön turvallisuutta käyttäjälle ei voi tietää.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?