Eijan Signature Hieronta | 45 - 90 min

Eijan Signature Hieronta | 45 - 90 min
Eijan Signature Hieronta | 45 - 90 min

Rauhallinen, venyttävä hieronta hoitaa ja rentouttaa kireitä lihaksia sekä poistaa stressiä ja väsymystä.

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Signature on Eijan käsialahieronta, jossa yhdistyvät länsimainen klassinen hieronta, itämaiset hierontatekniikat, akupainallukset, pehmeät joogavenytykset ja päähieronta. Rauhallinen, venyttävä hieronta hoitaa ja rentouttaa kireitä lihaksia sekä poistaa stressiä ja väsymystä. Hieronta voidaan tehdä joko tietylle kehon alueelle, kuten selälle tai koko vartalolle.

Hieronta räätälöidään asiakkaalle sopivaksi käyttäen yhtä tai useampaa yllä kuvattua hierontatyyliä. Hoito sopii erinomaisesti myös asiakkaalle, joka ei halua liian voimakasta käsittelyä. Hierontaan käytettävä öljy tai balsami valitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tuoksu voi olla valinnan mukaan voimakkaan aromaattinen, miedosti tuoksuva tai täysin tuoksuton.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin voi halutessa käyttää myös toiseen palveluun tai tuotteisiin.


Varaa aika tähän hoitoon ottamalla yhteyttä meihin: eija.kaasalainen(at)cocoadayspa.fi tai 045 121 4550.

Paino:
0.02 kg
Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>