Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min

Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min
Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min

Lahjakortti - Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito

97,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ihanan rentouttava Hamam elementeillä täydennetty aisteja hivelevä hoitoelämys koko vartalolle. Vartalohoito vie sinut luonnonmukaisten eteeristen tuoksujen saattelemana täydelliseen mielen ja kehon harmoniaan.

Sinut valmistaa hoitoon mustalla saippualla ja Kassa-kintaalla tehtävä koko vartalon tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta tarpeidesi mukaisesti valitsemallasi arganöljyyn pohjautuvalla aromaattisella öljyllä. Hoidon jälkeen ihosi on vastustamattoman pehmeä ja tehokkaasti kosteutettu sekä mielesi rentoutunut.

Valitessasi 120 min hoidon saat pidemmän hieronnan.                                                        

Musta saippuaa on perinteisesti käytetty hamameissa eli höyryhuoneissa. Se on 100% kasviperäinen hyytelö, joka on tehty oliiviöljystä, eukalyptuksen eteerisestä öljystä sekä suolasta. Se puhdistaa ja poistaa kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa. Musta saippua sisältää runsaasti E-vitamiinia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Kassa-kinnas on pesukinnas, jota perinteisesti käytetään marokkolaisissa kylpylöissä. Se poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti, ehkäisee aknea, sisään kasvaneita karvoja sekä ehkäisee ihon kuivumiselta. Sopii kaikille ihotyypeille.


Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin voi halutessa käyttää myös toiseen palveluun tai tuotteisiin.

VARAA AIKA TÄHÄN HOITOON>>

Paino:
0.02 kg
Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>