Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min

Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min
Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min

Lahjakortti - Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito

97,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Ihanan rentouttava Hamam elementeillä täydennetty aisteja hivelevä hoitoelämys koko vartalolle. Vartalohoito vie sinut luonnonmukaisten eteeristen tuoksujen saattelemana täydelliseen mielen ja kehon harmoniaan.

Sinut valmistaa hoitoon mustalla saippualla ja Kassa-kintaalla tehtävä koko vartalon tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta tarpeidesi mukaisesti valitsemallasi arganöljyyn pohjautuvalla aromaattisella öljyllä. Hoidon jälkeen ihosi on vastustamattoman pehmeä ja tehokkaasti kosteutettu sekä mielesi rentoutunut.

Valitessasi 120 min hoidon saat pidemmän hieronnan.                                                        

Musta saippuaa on perinteisesti käytetty hamameissa eli höyryhuoneissa. Se on 100% kasviperäinen hyytelö, joka on tehty oliiviöljystä, eukalyptuksen eteerisestä öljystä sekä suolasta. Se puhdistaa ja poistaa kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa. Musta saippua sisältää runsaasti E-vitamiinia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Kassa-kinnas on pesukinnas, jota perinteisesti käytetään marokkolaisissa kylpylöissä. Se poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti, ehkäisee aknea, sisään kasvaneita karvoja sekä ehkäisee ihon kuivumiselta. Sopii kaikille ihotyypeille.


VARAA AIKA TÄHÄN HOITOON>>

Paino:
0.02 kg

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?