Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min (102 tai 135€)

Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min (102 tai 135€)
Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito | 90 tai 120 min (102 tai 135€)

Lahjakortti - Kaé Oriental Body Harmony Vartalohoito

102,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Ihanan rentouttava Hamam elementeillä täydennetty aisteja hivelevä hoitoelämys koko vartalolle. Vartalohoito vie sinut luonnonmukaisten eteeristen tuoksujen saattelemana täydelliseen mielen ja kehon harmoniaan.

Sinut valmistaa hoitoon mustalla saippualla ja Kassa-kintaalla tehtävä koko vartalon tehokas, mutta hellävarainen kuorinta. Hoidon kruunaa rentouttava hieronta tarpeidesi mukaisesti valitsemallasi arganöljyyn pohjautuvalla aromaattisella öljyllä. Hoidon jälkeen ihosi on vastustamattoman pehmeä ja tehokkaasti kosteutettu sekä mielesi rentoutunut.

Valitessasi 120 min hoidon saat pidemmän hieronnan.                                                        

Musta saippuaa on perinteisesti käytetty hamameissa eli höyryhuoneissa. Se on 100% kasviperäinen hyytelö, joka on tehty oliiviöljystä, eukalyptuksen eteerisestä öljystä sekä suolasta. Se puhdistaa ja poistaa kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja kiinteyttäen ihoa. Musta saippua sisältää runsaasti E-vitamiinia ja soveltuu kaikille ihotyypeille.

Kassa-kinnas on pesukinnas, jota perinteisesti käytetään marokkolaisissa kylpylöissä. Se poistaa kuolleen ihosolukon tehokkaasti, ehkäisee aknea, sisään kasvaneita karvoja sekä ehkäisee ihon kuivumiselta. Sopii kaikille ihotyypeille.


VARAA AIKA TÄHÄN HOITOON>>


Haluatko ostaa lahjakortin tähän hoitoon?

1. Tästä lahjakortti kauppaan--->
2. Valitse summaksi kyseisen hoidon hinta, johon haluat ostaa lahjakortin
3. Lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@cocoadayspa.fi mihin hoitoon haluat lahjakortin kohdistaa.

4. Vastaamme vuorokaudessa sähköpostiisi ja liitämme lahjakortin viestiin, jossa lukee valitsemasi hoidon nimi ilman summaa
5. Voit tulostaa tai lähettää lahjakortin lahjan saajalle, lahjan saaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin palveluihimme lahjakortin arvolla.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?