DECLÉOR - EXCELLENCE ANTI-AGE YÖBALSAMI

DECLÉOR - EXCELLENCE ANTI-AGE YÖBALSAMI
104,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

DECLÉOR - EXCELLENCE ANTI-AGE UUDISTAVA YÖBALSAMI 30 ml

100 % puhdas 100 % luonnollinen anti-age yöbalsami, jonka eteeriset öljyt ovat kehittyneitä ja syvävaikutteisia. Parantaa ihon rakennetta ja ehkäisee tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä. Vahvistaa, kiinteyttää sekä pehmentää ihoa ja palauttaa sen luonnollisen volyymin. Ehkäisee pigmenttimuutoksia ja ihonvärin epätasaisuutta. Tulos: iho on ihanan sileä, kiinteytynyt ja rypyt ovat tasoittuneet sisältäpäin. Iho on uudistunut. Säännöllisesti käytettynä iho on tehokkaasti suojattu kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan.

VAIKUTTAVAT AINEET

Neljän eteerisen öljyn sekoitus (iirisuute, ikikukka, magnolia ja rooman kamomilla): Inca Inchi -öljy, luumunkiviöljy ja quinoa-yrtti kasvipohjainen, liukoinen kollageeniyhdiste. 100 % luonnollinen. 100 % puhdas. Säilöntäaineeton.

KENELLE

Ihanteellinen aikuiselle +50 iholle

KÄYTTÖ

Levitä kasvoille ja kaulalle illalla. Ota helmen kokoinen nokare balsamia ja lämmitä se sormien välissä. Hengitä tuotteen ihanaa tuoksua. Levitä kasvoille ja kaulalle kevyin liikkein.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>