DECLÉOR - AROMESSENCE™ EXCELLENCE

DECLÉOR - AROMESSENCE™ EXCELLENCE
94,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMESSENCE&trade EXCELLENCE 15 ml

Ensimmäinen ikääntymistä ehkäisevä DECLÉOR tehotiiviste, joka saa tehonsa eteeristen öljyjen ja kasvipohjaisen, liukoisen kollageenin yhteisvaikutuksesta. AROMESSENCE&trade EXCELLENCE vaikuttaa tehokkaasti kaikkiin ikääntymisen merkkeihin. Tämä uuden sukupolven öljytiiviste on 100 % puhdas ja säilöntäaineeton ihon optimaalisen hoidon saavuttamiseksi. Tuote uudistaa ihoa välittömästi (iirisuute, frankincensi, magnolian eteeriset öljyt ja liukoinen kollageeni), kosteuttaa (inca Inchi -öljy, mantelinkiviöljy ja quinoa-yrtti) ja silottaa pigmentin epätasaisuutta (rooman kamomillan eteerinen öljy). Tulos: iho on ihanan sileä, kiinteytynyt ja rypyt ovat tasoittuneet sisältäpäin. Iho on uudistunut. Säännöllisesti käytettynä iho on tehokkaasti suojattu kaikkia ikääntymisen merkkejä vastaan.

VAIKUTTAVAT AINEET

Neljän eteerisen öljyn sekoitus (iirisuute, frankincensi, magnolia ja rooman kamomilla): inca Inchi -öljy, mantelinkiviöljy ja quinoa-yrtti kasvipohjainen, liukoinen kollageeni: 3% 100 % luonnollinen. 100 % puhdas Säilöntäaineeton

KÄYTTÖ

Aamuisin ennen päivävoiteen käyttöä. Levitä 2 pisaraa AROMESSENCETM EXCELLENCE &ndash tehoseerumia puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Voit tehostaa AROMESSENCE&trade EXCELLENCE &ndash tehoseerumin vaikutusta käyttämällä sitä yhdessä uudistavan Crème Sublime EXCELLENCE DE L'ÂGE &ndash voiteen kanssa.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>