DECLÉOR - AROMA NIGHT YLANG YLANG YÖBALSAMI

DECLÉOR - AROMA NIGHT YLANG YLANG YÖBALSAMI
69,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

DECLÉOR - AROMA NIGHT PUHDISTAVA YLANG YLANG YÖBALSAMI 30 ml

Biologisen vuorokausirytmin myötä ihon toiminta muuttuu yöllä: ihosolut uusiutuvat. Tämän luonnollisen uudistumisprosessin tehostamiseksi, Decléor on kehittänyt erityisen hoitotuotteen rasvaiselle ja sekaiholle. Tämä yöbalsami on 100 % luonnollinen ja ihanan täyteläinen koostumukseltaan:- puhdistaa, kirkastaa ihon väriä ja tasapainottaa ihoa (ylang-ylangin ja basilikan eteeriset öljyt),- vähentää ihon epäpuhtauksia ja rauhoittaa ihoa (melaleucan eteeriset öljyt, hasselpähkinästä, jojobasta ja maissista tehty kasvivaha). Tulos: iho on herätessä pehmeä, sileä ja ihon väri on kirkastunut.

VAIKUTTAVAT AINEET

Ylang-ylangin, melaleucan ja basilikan eteeriset öljyt, hasselpähkinästä, jojobasta ja maissista tehty kasvivaha Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Iltaisin, lämmitä pieni nokare yöbalsamia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>