DECLÉOR - AROMA NIGHT ROSE D'ORIENT YÖBALSAMI

DECLÉOR - AROMA NIGHT ROSE D'ORIENT YÖBALSAMI
69,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMA NIGHT RAUHOITTAVA ROSE D'ORIENT YÖBALSAMI 30 ml

Biologisen vuorokausirytmin myötä ihon toiminta muuttuu yöllä: ihosolut uusiutuvat. Tämän luonnollisen uudistumisprosessin tehostamiseksi, Decléor on kehittänyt erityisen hoitotuotteen herkälle iholle. Tämä yöbalsami on 100 % luonnollinen ja ihanan täyteläinen koostumukseltaan:- lievittää ja vähentää ihon ärsytystä (appelsiininkukan ja ruusun eteeriset öljyt),- poistaa ja silottaa juonteita (kamomillan eteeriset öljyt ja mantelista ja mustaherukasta tehty kasviöljy). Tulos: iho on herätessä pehmeä, rauhoittunut ja uudistunut.

VAIKUTTAVAT AINEET

Appelsiininkukan, ruusun ja kamomillan eteeriset öljyt, mantelista ja mustaherukasta tehty kasviöljy Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Iltaisin, lämmitä pieni nokare yöbalsamia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>