DECLÉOR - AROMA NIGHT NEROLI YÖBALSAMI

DECLÉOR - AROMA NIGHT NEROLI YÖBALSAMI
69,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

DECLÉOR - AROMA NIGHT HOITAVA NEROLI YÖBALSAMI 30 ml

Biologisen vuorokausirytmin myötä ihon toiminta muuttuu yöllä: ihosolut uusiutuvat. Tämän luonnollisen uudistumisprosessin tehostamiseksi, Decléor on kehittänyt erityisen hoitotuotteen stressaantuneelle iholle. Tämä yöbalsami on 100 % luonnollinen ja ihanan täyteläinen koostumukseltaan:- puhdistaa ja tasapainottaa ihoa (basilikan eteeriset öljyt),- pehmentää, suojaa ja kirkastaa ihon (appelsiininkukan ja kamomillan eteeriset öljyt, tonkapavuista saadut retinoidit, avokadosta ja hasselpähkinästä tehty kasviöljy). Tulos: iho on herätessä sileä, kirkastunut ja levännyt.

VAIKUTTAVAT AINEET

Basilikan eteeriset öljyt, appelsiininkukan ja kamomillan eteeriset öljyt, tonkapavuista saadut retinoidit, avokadosta ja hasselpähkinästä tehtyä kasviöljy Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Iltaisin, lämmitä pieni nokare yöbalsamia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle.

 

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>