DECLÉOR - AROMA NIGHT ANGELIQUE YÖBALSAMI

DECLÉOR - AROMA NIGHT ANGELIQUE YÖBALSAMI
69,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.

DECLÉOR - RAVITSEVA ANGÉLIQUE YÖBALSAMI 30 ml

Biologisen vuorokausirytmin myötä ihon toiminta muuttuu yöllä: iho on vastaanottavaisempi ja ihosolut uusiutuvat. Tämän luonnollisen uudistumisprosessin tehostamiseksi, Decléor on kehittänyt erityisen hoitotuotteen kuivalle iholle. Tämä yöbalsami on 100 % luonnollinen ja ihanan täyteläinen koostumukseltaan:- ravitsee ja vahvistaa ihosolujen uusiutumista (rosmariinin ja kurjenpolven eteeriset öljyt),- pehmentää, tasoittaa ja ravitsee kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa tehokkaasti (kamomillan ja väinönputken eteeriset öljyt, avokadosta, purasruohosta ja palmusta tehty öljy). Tulos: iho on herätessä ihanan sileä, pehmeä ja miellyttävän tuntuinen.

VAIKUTTAVAT AINEET

Rosmariinin, kamomillan, väinönputken ja kurjenpolven eteeriset öljyt, avokadosta, purasruohosta ja palmusta tehtyä öljyä Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Iltaisin, lämmitä pieni nokare yöbalsamia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>