DECLÉOR - AROMA NIGHT IRIS YÖBALSAMI

DECLÉOR - AROMA NIGHT IRIS YÖBALSAMI
127,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMA NIGHT - ELVYTTÄVÄ YÖBALSAMI IIRIS 15 ml tai 30 ml

Biologisen vuorokausirytmin myötä ihon toiminta muuttuu yöllä: ihosolut uusiutuvat. Tämän luonnollisen uudistumisprosessin tehostamiseksi, Decléor on kehittänyt erityisen hoitotuotteen ikääntyvälle iholle. Tämä yöbalsami on 100 % luonnollinen ja ihanan täyteläinen koostumukseltaan:- aktivoi ja uudistaa ihoa (jasmiinin ja kurjenpolven, kamomillan ja laventelin eteeriset öljyt),- suojaa ihoa tehokkaasti ulkopuolisilta vaurioittavilta vaikutuksilta ja estää ihoa kuivumasta (hasselpähkinästä, vehnänalkiosta ja purasruohosta tehtyä kasviöljy). Tulos: iho on herätessä pehmeä, sileä ja uudistunut.

VAIKUTTAVAT AINEET

Iiriksen ja kurjenpolven, kamomillan ja laventelin eteeriset öljyt, hasselpähkinästä, vehnänalkiosta ja purasruohosta tehty kasviöljy Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Iltaisin, lämmitä pieni nokare yöbalsamia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>