DECLÉOR - AROMESSENCE™ IRIS SEERUMI

DECLÉOR - AROMESSENCE™ IRIS SEERUMI
73,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMESSENCE&trade IRIS - KIINTEYTTÄVÄ SEERUMI 15 ml

Seerumi sisältää iiristiivistettä, manukan, sitruunaruohon, kurjenpolven, ruusun ja jasmiinin eteerisiä öljyjä. Seerumin silkinhieno koostumus on erityisesti suunniteltu ikääntyvän ihon jokapäiväiseen hoitoon. 100 % puhdas ja 100 % luonnollinen tuote korjaa ikääntymisen merkkejä, muotoilee juonteita, uudistaa ihoa tehokkaan &rdquo booster&rdquo -vaikutuksensa ansiosta. Käytetään yhdessä EXPERIENCE de l'ÂGE &ndash päivävoiteen kanssa. Tulos: uudistunut, pehmeä ja sileä iho.

VAIKUTTAVAT AINEET

Iiristiiviste, manukan, sitruunaruohon, kurjenpolven, ruusun ja jasmiinin eteeriset öljyt. Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Aamuisin ennen päivävoiteen levittämistä. Lämmitä 2 pisaraa AROMESSENCE&trade IRIS &ndash tehoseerumia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Käsittele sen jälkeen kevyesti painellen kasvojen energiapisteet (katso video).

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>