DECLÉOR - AROMESSENCE™ ANGÉLIQUE SEERUMI

DECLÉOR - AROMESSENCE™ ANGÉLIQUE SEERUMI
58,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMESSENCE&trade ANGÉLIQUE - RAVITSEVA SEERUMI 15 ml

Seerumi sisältää väinönputken, kamomillan, kurjenpolven ja rosmariinin eteerisiä öljyjä. Seerumin silkinhieno koostumus on erityisesti suunniteltu kuivan ihon jokapäiväiseen hoitoon. 100 puhdas ja 100 % luonnollinen tuote pehmentää,ravitsee ja uudistaa ihoa tehokkaan &rdquo booster&rdquo -vaikutuksensa ansiosta. Käytetään yhdessä NUTRIDIVINE &ndash päivävoiteen kanssa. Tulos: ihanasti ravittu iho, joka on saanut takaisin pehmeytensä ja elastisuutensa.

VAIKUTTAVAT AINEET

Väinönputken, kamomillan, kurjenpolven ja rosmariinin eteeriset öljyt. Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Aamuisin ennen päivävoiteen levittämistä. Lämmitä 2 pisaraa AROMESSENCE&trade ANGÉLIQUE &ndash seerumia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Käsittele sen jälkeen kevyesti painellen kasvojen energiapisteet (katso video).

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>