DECLÉOR - AROMESSENCE™ ROSE D'ORIENT SEERUMI

DECLÉOR - AROMESSENCE™ ROSE D'ORIENT SEERUMI
58,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
AROMESSENCE&trade ROSE D'ORIENT - RAUHOITTAVA SEERUMI 15 ml

Seerumi sisältää damaskon ruusun, rooman kamomillan, appelsiininkukan ja appelsiininlehtien eteerisiä öljyjä. Seerumin silkinhieno koostumus on erityisesti suunniteltu herkän ihon jokapäiväiseen käyttöön. 100 % puhdas ja 100 % luonnollinen tuote pehmentää ja rauhoittaaihoa, vähentää ihon ärsytystä tehokkaan &rdquo booster&rdquo -vaikutuksensa ansiosta. Käytetään yhdessä HARMONIE CALM &ndash päivävoiteen kanssa. Tulos: iho on rauhoittunut ja silkinpehmeä.

VAIKUTTAVAT AINEET

Damaskon ruusun, rooman kamomillan, appelsiininkukan ja appelsiininlehtien eteeriset öljyt. Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Aamuisin ennen päivävoiteen levittämistä. Lämmitä 2 pisaraa AROMESSENCE&trade ROSE D'ORIENT &ndash tehoseerumia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Käsittele sen jälkeen kevyesti painellen kasvojen energiapisteet (katso video).

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>