DECLÉOR- AROMESSENCE™ NÉROLI SEERUMI

DECLÉOR- AROMESSENCE™ NÉROLI SEERUMI
58,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tämä on esittelytuote.
DECLÉOR - AROMESSENCE&trade NÉROLI - HOITAVA SEERUMI 15 ml

Seerumi sisältää appelsiininkukan, santelipuun, appelsiininlehden, salvian, persiljan ja katajanmarjan eteerisiä öljyjä. Seerumin silkinhieno koostumus on erityisesti suunniteltu stressaantuneen ihon jokapäiväiseen hoitoon. 100 puhdas ja 100 luonnollinen, tuote pehmentää ja auttaa ihoa rentoutumaan, palauttaa iholle sen luontaisen hehkun tehokkaan &rdquo booster&rdquo -vaikutuksensa ansiosta. Käytetään yhdessä HYDRA-FLORAL MULTI-PROTECTION &ndash päivävoiteen kanssa. Tulos: uudistunut, pehmeä ja hehkuva iho.

VAIKUTTAVAT AINEET

Appelsiininkukan, santelipuun, appelsiininlehtien, salvian, persiljan ja katajanmarjan eteeriset öljyt. Säilöntäaineeton. Ei sisällä mineraaliöljyjä. Väriaineeton.

KÄYTTÖ

Aamuisin ennen päivävoiteen levittämistä. Lämmitä 2 pisaraaAROMESSENCE&trade NEROLI &ndash tehoseerumia kämmenten välissä. Levitä kevyin taputtelevin liikkein puhdistetulle iholle kasvojen ja kaulan alueelle. Käsittele sen jälkeen kevyesti painellen kasvojen energiapisteet (katso video).

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>