Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min (51 - 120€)

Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min (51 - 120€)
Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min (51 - 120€)

Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lieventää lihasjännitystä, poistaa kuona-aineita ja turvotusta.

51,00 €
Sisältää alv. 24 %
Tämä on esittelytuote.

Onko hierontapöydälle nukahtaminen merkki liian kevyestä tai tehottomasta hieronnasta?

Hieronta poistaa lihaskireyksiä ja ennaltaehkäisee kuormituksesta aiheutuneita jännitystiloja, olivatpa ne peräisin fyysisestä työstä/harjoittelusta tai psyykkisten tekijöiden aiheuttamasta stressistä. Hieronnan aikana vapautuu hyvänolon hormoneja, joiden kipua lievittävää vaikutusta ei pidä vähätellä. Moni hieronnassa käynyt tietää tunteen, kun hieronnan aiheuttama makea kipu rentouttaa niin paljon, että pöydällä vaipuu euforiseen olotilaan ja mieli rentoutuu lähes unen rajamaille. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että hieronta olisi tällöin liian kevyttä tai tehotonta – päinvastoin. Mielen rentoutuminen vaikuttaa ainoastaan myönteisesti lihasten kiputuloihin.

Hierontani tavoite on, että asiakas on rentoutunut koko hieronnan ajan, samalla saaden tehokasta apua ongelmiinsa.

Hierontani koostuu muutamista eri hierontatyyleistä mm. klassisesta hieronnasta sekä aromahieronnasta. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin välittömästi. Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lieventää lihasjännitystä, poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Hieronnan aikana lihakset rentoutuvat ja niiden kiputilat lieventyvät. Hieronnalla voidaan parantaa myös unenlaatua, keskittymiskykyä ja stressiä.


Varaa aika tähän hoitoon>>


Haluatko ostaa lahjakortin tähän hoitoon?

1. Tästä lahjakortti kauppaan--->
2. Valitse summaksi kyseisen hoidon hinta, johon haluat ostaa lahjakortin
3. Lähetä meille sähköpostia asiakaspalvelu@cocoadayspa.fi mihin hoitoon haluat lahjakortin kohdistaa.

4. Vastaamme vuorokaudessa sähköpostiisi ja liitämme lahjakortin viestiin, jossa lukee valitsemasi hoidon nimi ilman summaa
5. Voit tulostaa tai lähettää lahjakortin lahjan saajalle, lahjan saaja voi halutessaan käyttää lahjakortin myös muihin palveluihimme lahjakortin arvolla.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?