Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min

Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min
Nennan Signature Hieronta | 45 - 120 min

Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lieventää lihasjännitystä, poistaa kuona-aineita ja turvotusta.

45,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Onko hierontapöydälle nukahtaminen merkki liian kevyestä tai tehottomasta hieronnasta?

Hieronta poistaa lihaskireyksiä ja ennaltaehkäisee kuormituksesta aiheutuneita jännitystiloja, olivatpa ne peräisin fyysisestä työstä/harjoittelusta tai psyykkisten tekijöiden aiheuttamasta stressistä. Hieronnan aikana vapautuu hyvänolon hormoneja, joiden kipua lievittävää vaikutusta ei pidä vähätellä. Moni hieronnassa käynyt tietää tunteen, kun hieronnan aiheuttama makea kipu rentouttaa niin paljon, että pöydällä vaipuu euforiseen olotilaan ja mieli rentoutuu lähes unen rajamaille. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä, että hieronta olisi tällöin liian kevyttä tai tehotonta – päinvastoin. Mielen rentoutuminen vaikuttaa ainoastaan myönteisesti lihasten kiputuloihin.

Hierontani tavoite on, että asiakas on rentoutunut koko hieronnan ajan, samalla saaden tehokasta apua ongelmiinsa.

Hierontani koostuu muutamista eri hierontatyyleistä mm. klassisesta hieronnasta sekä aromahieronnasta. Hieronnalla on positiivisia vaikutuksia kehon kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin välittömästi. Hieronta rentouttaa kehon ja mielen, vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, lieventää lihasjännitystä, poistaa kuona-aineita ja turvotusta. Hieronnan aikana lihakset rentoutuvat ja niiden kiputilat lieventyvät. Hieronnalla voidaan parantaa myös unenlaatua, keskittymiskykyä ja stressiä.


Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Lahjakortin voi halutessa käyttää myös toiseen palveluun tai tuotteisiin.


Varaa aika tähän hoitoon>>

Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>