Opastus Gua Sha kotihoitoon hoitolalla | 30 min

Opastus Gua Sha kotihoitoon hoitolalla | 30 min
Opastus Gua Sha kotihoitoon hoitolalla | 30 min

Säännöllinen kasvojen guashaaminen heleyttää, napakoittaa ja virkistää ihosi. Opastus helppoon päivittäiseen Gua Sha kotihoitoon.

38,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Gua Sha on ikivanha hoitomuoto, jonka juuret ovat kiinalaisessa lääketieteessä. Kasvoille tehtävä Gua Sha on kosmeettista ja hellävaraista - kasvoille ei jää hoidosta jälkiä. Kasvoja käsitellään kivestä tai puusta muotoillulla Gua Sha lastalla. Käsittely vapauttaa kasvojen lihasten jännityksiä, parantaa ihon elastisuutta, verenkiertoa ja nestekiertoa sekä vähentää turvotusta. Aineenvaihdunnan ja verenkierron vilkastuminen tuo ravinteita ja happirikasta verta soluille virkistäen solunmuodostusta. Säännöllinen guashaaminen napakoittaa, siloittaa ja vahvistaa ihoa. Kun omistat muutaman minuutin kasvojen hoitoon päivittäin, ihosi heleytyy, kiinteytyy ja näyttää elinvoimaiselta. 

Puolen tunnin aikana sinut opastetaan Gua Sha lastan kotikäytön saloihin Cocoa Day Spa hoitolalla. Voit ottaa myös starttipaketin, johon kuuluu 

30 min opastus + Gua Sha lasta/kivi tai 

30 min opastus + Gua Sha lasta/kivi + Kaé luonnonkosmetiikkasarjan kasvoöljy

Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>