KAÉ | Luonnollinen Marokkolainen Valkosavi 200g

KAÉ  | Luonnollinen Marokkolainen Valkosavi 200g
KAÉ  | Luonnollinen Marokkolainen Valkosavi 200g

Marokkolainen luonnollinen valkosavi auttaa palauttamaan ihon kirkkauden.

19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tämä savijauhe saadaan muinaisesta kerrostumasta Atlas-vuoristosta, Pohjois-Marokosta, missä sitä kutsutaan nimellä ”Rhassoul”. Sitä on käytetty vuosisatoja hiuksiin ja vartalolle hammam- eli höyryhuonehoidoissa. Savi on poikkeuksellisen mineraalirikasta sisältäen piitä, magnesiumia, kaliumia ja kalsiumia. Veteen sekoitettuna pehmentää ja puhdistaa kasvot, ihon ja hiukset. Tutkimukset ovat osoittaneet saven ehkäisevän ihon kuivimista ja hilseilyä, parantavan ihon kirkkautta ja elastisuutta sekä poistavan epäpuhtauksia ja ehkäisevän huokosten tukkeutumista.

Kasvoille, vartalolle ja hiustenhoitoon. Eriomainen ongelmaihon tasapainoitukseen, sopii myös pintakuivan tukkeutuvan ihon hoitoon.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 2kk

Koko: 200g

INCI: 100 % Marokkolainen laavasavi 100 % luonnollinen.

Käyttöohje: Sekoita tarvitsemasi määrä savea lämpimään veteen pehmeäksi tahnaksi. Käytä iholle tai hiuksille saippuana, kasvojen puhdistusaineena, shampoona,  kasvo- tai vartalonaamiona. Naamiona anna vaikuttaa 8-10 min kuivalle iholle, 10-15 min normaali-sekaiholle ja 15-20 min rasvoittuvalle iholle. Huuhtele haalealla vedellä. Käytä pehmeää pesukinnasta puhdistaakseni ihon pinnalle nousseet epäpuhtaudet. Levitä arganöljy iholle säilyttääksesi savihoidon tuoman hyödyn ja pehmeyden iholla. Voidaan sekoittaa arganöljyyn tai veteen.

 Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys:  muovipurkki puhdistettuna muovinkeräykseen, alumiinikansi metallinkeräykseen

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>