KAÉ | Pehmentävä Huulivoide 7ml

KAÉ | Pehmentävä Huulivoide 7ml
KAÉ | Pehmentävä Huulivoide 7ml

Pehmentävä huulivoide korjaa ja suojaa huuliasi vahvistamalla niiden luonnollista suojaa.

18,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Huulet reagoivat ensimmäisenä ankariin ympäristön tuomiin rasituksiin kuten altistuminen pakkaselle, auringolle tai tuulelle. Pehmentävä huulivoide sisältää runsaasti arganöljyä ja sheavoita, jotka korjaavat ja suojaavat huuliasi vahvistamalla niiden luonnollista suojaa. Tässä balmissa on huulilla sulava koostumus ja herkullinen eksoottinen maku.

Tuote on 100% luonnollinen eikä sen syöminen ole terveydelle haitallista. 100% luonnollinen – 60% luomu.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa.
Arganöljy auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita.

Arganöljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.

Valitse tämä tuote, jos ihotyyppisi on: kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto:

Koko: 7ml

INCI: Helianthus annuus seed oil*, Butyrospermum parkii*, Ricinus communis seed oil, Hydrogentaed castor oil, Hydrogenated vegetable oil , Argania spinosa seed oil*, Glycine soja oil*, Castor isostearate succinate, Cera alba, Mel*, Perfum, dl alpha tocopherol, Citral, Limonene, Linalool
* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima.

Käyttöohje: Ennaltaehkäisevään tai korjaavaan hoitoon, levitä pieni määrä balmia huulille tarpeen mukaan.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert Greenlifen sertifioima. Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: Muovipumppu sekajätteeseen tai muovinkeräykseen. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki ja -pumppu sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>