KAÈ | Hellävarainen Kuorinta-aine Kaikille Ihotyypeille 50ml

KAÈ | Hellävarainen Kuorinta-aine Kaikille Ihotyypeille 50ml
KAÈ | Hellävarainen Kuorinta-aine Kaikille Ihotyypeille 50ml

Jojoban ja arganjauheen pienet partikkelit syväpuhdistavat ihon hellävaraisesti.

33,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Jojoban ja arganjauheen pienet partikkelit syväpuhdistavat ihon hellävaraisesti. Luomuviljelty ruusuvesi rauhoittaa ja uudistaa. Detox-vaikutteiset bambu-ja ulpukkauutteet virkistävät ja vilkastuttavat verenkiertoa. Iho tuntuu pehmeältä ja puhtaalta.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy, jojoba, ruusuvesi

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Se auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita.

Tuotteen keskimääräinen kesto: 8kk

Koko: 50ml

INCI: Aqua, Rosa damacesna distillate*, Nuphar luteum root extract*, Argania spinosa shell powder*, Dehydroxanthan gum, Bambusa arundinacea stem extract*, Jojoba esters, Cocamydopropyl betaine, Sodium cocoyl glutamate, Parfum, Sodium benzoate, Potassiumsorbate, Citric acid

* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima. Ecocertin standardit nähtävissä osoitteessa http://cosmetics.ecocert.com

100% luonnollinen – 23.5% luomu.

Käyttöohje : levitä pieni määrä tuotetta kosteille kasvoille ja vaahdota.
Poista tuote huolellisesti iholta.  

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: muovikorkki ja- pullo pehmeää (PP) muovia,  puhdistettuna muovinkeräykseen

 

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>