KAÉ | Hohtava Kauneusöljy Kasvoille, Vartalolle ja Hiustenhoitoon 50ml

KAÉ | Hohtava Kauneusöljy Kasvoille, Vartalolle ja Hiustenhoitoon 50ml
KAÉ | Hohtava Kauneusöljy Kasvoille, Vartalolle ja Hiustenhoitoon 50ml

Kuivaöljy hienovaraisella kukkaistuoksulla ja yksilöllisellä yhdistelmällä E-vitamiinia ja Omega-6-rasvahappoja.

45,00 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa

Luomulaatuinen kuivaöljy hienovaraisella kukkaistuoksulla ja yksilöllisellä yhdistelmällä E-vitamiinia ja Omega-6-rasvahappoja. Ravitsee, korjaa ja pehmentää kasvot, vartalon ja hiukset yhdellä tuotteella. Kirkastaa päivetyksen ja antaa iholle kullan hohteen. Öljyn luonnolliset kimaltavat partikkelit ja satiinimainen koostumus sopivat kaikille ihotyypeille ja hiuslaaduille.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Arganöljy auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita. Öljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.

 kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 6kk

Koko: 50ml

INCI: Argania spinosa kernel oil*, Coco caprylate caprate, Ricinus communis seed oil, Castor isostearate succinate, Hydrogenated castor oil, Tocopherol, Parfum, Mica, Titanium dioxyde, Iron oxide, Citronellol, Limonene, Eugenol, Linalool
* luomuviljelty.

100 % luonnollinen – 56 % luomu

Käyttöohje: Ravista ennen käyttöä. Levitä kevyesti kasvoille ja vartalolle välttäen silmien ja suun aluetta. Käytä auringonoton jälkeen tehostamaan päivetystä. Annostele tippa sormenpäille ja pörrötä hiuksiin saadaksesi säteilevät hiukset.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: Muovipumppu sekajätteeseen tai muovinkeräykseen. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki ja -pumppu sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.
Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?