Kaé | Ruusuvesi 100ml

Kaé | Ruusuvesi 100ml
Kaé | Ruusuvesi 100ml

Virkistävä ja raikastava ruusuvesi supistaa huokosia ja auttaa häivyttämään juonteita.

19,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Ruusuvesi saadaan höyrytislaamalla tuoreista ruusun terälehdistä. Se virkistää ja raikastaa hienovaraisella tuoksullaan ja soveltuu kaikille ihotyypeille. Ruusuvesi on tunnettu sen ihoa hoitavista ominaisuuksista. Lisäksi sen supistava vaikutus auttaa häivyttämään näkyviä juonteita aikuisella iholla.

Sopii kasvojen ja vartalon ihonhoitoon.

Kaikille tyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 2kk

Koko: 150ml

INCI: Rosa damascena flower water*, Citronellol, Geraniol

* Luomuviljelty ainesosa.

100% luonnollinen – 99% luomu

Käyttöohje: Suihkuta suoraan kasvoille puhdistuksen jälkeen ennen kosteusvoidetta, aamuin ja illoin. Yhdistä marokkolaisen valkosavijauheen joukkoon valmistaaksesi puhdistavan ja pehmentävän naamion. Suihkuta viisi suihkausta kylpyveteen taataksesi aromaattisen kokemuksen.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: muovipullo puhdistettuna muovinkeräykseen

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>