KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml

KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml
KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml

Erinomaisesti imeytyvä voide, saa ihon näyttämään ravitulta ja heleältä.

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Hyvin imeytyvä voide tasapainottaa ja suojaa päivittäiseltä ympäristöaltistukselta. Ainutlaatuisen ainesosayhdistelmän ansiosta voide pitää ihon kosteuspitoisuuden ihanteellisena ja nopeuttaa solujen uudistumista elvyttäen ihoa. Iho näyttää ravitulta ja heleältä!

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Arganöljy auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita. Öljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.

kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 4kk

Koko: 50ml

INCI: Aqua, Aloe barbadensis leaf*, Rosa damascena flower water*, Argania spinosa kernel oil*, Propanediol dicaprylate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis oil*, Behenyl alcohol, Glyceryl stearate citrate, Silica, Cetearyl glucoside, Parfum, Tapioca starch*, Sodium levulinate, Tocopherol, Biosaccharide gum-1, Sodium anisate, Glyceryl caprylate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Dehydroacetic acid, Citric acid, Citronellol, Eugenol, Limonene, Linalool

* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima.

Käyttöohje: Käytä aamuisin kasvoilla ja kaulan iholla. Suositellaan käytettäväksi Argarôme Jour Vitalité -seerumin jälkeen.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: Muovipumppu sekajätteeseen tai muovinkeräykseen. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki ja -pumppu sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>