KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml

KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml
KAÈ | Heleyttävä Päivävoide Kaikille Ihotyypeille 50ml

Erinomaisesti imeytyvä voide, saa ihon näyttämään ravitulta ja heleältä.

49,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Tuote on tilapäisesti loppunut.
Saatavuus Loppu

Hyvin imeytyvä voide tasapainottaa ja suojaa päivittäiseltä ympäristöaltistukselta. Ainutlaatuisen ainesosayhdistelmän ansiosta voide pitää ihon kosteuspitoisuuden ihanteellisena ja nopeuttaa solujen uudistumista elvyttäen ihoa. Iho näyttää ravitulta ja heleältä!

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Arganöljy auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita. Öljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.

kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 4kk

Koko: 50ml

INCI: Aqua, Aloe barbadensis leaf*, Rosa damascena flower water*, Argania spinosa kernel oil*, Propanediol dicaprylate, Cetearyl alcohol, Glycerin, Prunus amygdalus dulcis oil*, Behenyl alcohol, Glyceryl stearate citrate, Silica, Cetearyl glucoside, Parfum, Tapioca starch*, Sodium levulinate, Tocopherol, Biosaccharide gum-1, Sodium anisate, Glyceryl caprylate, Benzyl alcohol, Sodium benzoate, Dehydroacetic acid, Citric acid, Citronellol, Eugenol, Limonene, Linalool

* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima.

Käyttöohje: Käytä aamuisin kasvoilla ja kaulan iholla. Suositellaan käytettäväksi Argarôme Jour Vitalité -seerumin jälkeen.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: Muovipumppu sekajätteeseen tai muovinkeräykseen. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki ja -pumppu sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>