KAÉ | Päivävoide Aikuiselle & Kosteusköyhälle Iholle 50ml

KAÉ  | Päivävoide Aikuiselle & Kosteusköyhälle Iholle 50ml
KAÉ  | Päivävoide Aikuiselle & Kosteusköyhälle Iholle 50ml

Täydellinen kasvovoide kosteusköyhälle iholle, jolla saa heti näkyviä tuloksia aikaan.

62,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Taistelee ihon ikääntymistä vastaan läpi päivän. Sen sulava koostumus sopii täydellisesti kuivimmallekin iholle ja rauhoittaa ihon välittömästi ja pitkäkestoisesti. Ihon sävy tasoittuu heti ensimmäisestä käyttökerrasta. Ihon luonnollinen kauneus ja pehmeys palautuu.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Arganöljy auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita. Öljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.

Kaikille ihotyypeille

Tuotteen keskimääräinen kesto: 6kk

Koko: 50ml

INCI: Argan oil*, Prickly pear seed oil*, Musk rose oil*, Milk thistle oil*, Immortelle* and Rose* floral waters, Aloe vera*, Royal jelly*, Immortelle essential oil*, White grapefruit essential oil*, Petit grain essential oil*, Geranium essential oil,  Sandalwood essential oil.
* Luomuviljelty.

99,3% luonnollinen – 27.8% luomu.

Käyttöohje: Levitä kasvoille aamuisin. Suosittelemme käyttämään Sérum Argaroyalin jälkeen.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Pakkauksen kierrätys: Muovipumppu sekajätteeseen tai muovinkeräykseen. Tiedustele lasin kierrätyksestä oman kuntasi jätehuollolta. Kosmetiikan lasipakkausten kierrätyksissä on kuntakohtaisia eroja. Muovikorkki ja -pumppu sekajätteeseen tai muovinkierrätykseen, pahvipakkaus pahvinkeräykseen.

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>