KAÉ | Kiinteyttävä Seerumi 15ml

KAÉ | Kiinteyttävä Seerumi 15ml
KAÉ | Kiinteyttävä Seerumi 15ml

Ihoa rauhoittava ja pehmentävä seerumi taistelee ikääntymistä vastaan. Uudistava, tulehduksia ehkäisevä. Häivyttää ilmejuonteita ja ryppyjä.

36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tämä ihon ikääntymistä vastaan taisteleva seerumi rauhoittaa ihoa pehmeällä koostumuksellaan. Korkea pitoisuus arganöljyä ja täydellinen yhdistelmä kolmea uudistavaa ja tulehduksia estävää (jasmiinin ja kahta sitruunan) eteeristä öljyä. Seerumi häivyttää ilmejuonteita ja ryppyjä nukkuessasi.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy, jasmiini ja sitruuna

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Se auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita.

Arganöljy sisältää antioksidantteja, jotka auttavat parantamaan vaurioituneita ihosoluja sekä hillitsemään tulehdusta.  Tämä tekee arganöljystä ihanteellisen anti-age-ainesosan palauttaen ihon elastisuuden ja jättäen ihon kiinteäksi ja pehmeäksi.


Tuotteen keskimääräinen kesto: 2kk

Koko: 15ml

INCI: Argania spinosa*, Helianthus annuus*, Citrus amara , Citrus nobilis*, Jasminum grandiflorum, Limonene, Linalool, Benzyl benzoate, Geraniol , Benzyl alcohol
* Luomuviljelty. Ecocert sertifioitu. 100% luonnollinen – 99.2% luomu.

Ecocertin standardit nähtävissä osoitteessa http://cosmetics.ecocert.com

Käyttöohje: 

Levitä iltaisin yksi tippa seerumia kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Hiero kevyesti ja levitä päälle yhtä Kaén syvävaikutteisista yöbalmeista.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.


Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>