KAÈ | Elvyttävä Seerumi Kaikille Ihotyypeille 15ml

KAÈ  | Elvyttävä Seerumi Kaikille Ihotyypeille 15ml
KAÈ  | Elvyttävä Seerumi Kaikille Ihotyypeille 15ml

Kiinteyttää, virkistää ja kosteuttaa kasvoja. Kasvot ovat ravitut, puhdistetut ja suojatut koko päivän.

36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Seerumi on 100%:sti luonnollinen ja täydellinen päivittäiseen kasvojenhoitoon. Ruusun ja pelargonin eteeriset öljyt virkistävät ja kiinteyttävät ihoa. Yhdessä arganöljyn kanssa ne jättävät ihon täydellisen kosteutetuksi. Kasvot ovat ravitut, puhdistetut ja suojatut koko päivän.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy, ruusu- ja pelargoniaöljy

Arganöljy:

Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Se auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita.

Tuotteen keskimääräinen kesto: 2kk

Koko: 15ml

INCI: Argania spinosa*, Helianthus annuus*, Rosa damascena, Perlagonium graveolens oil, Rosmarinus officinalis*, Citronellol, Geraniol, Linalool
* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima.

100% luonnollinen – 99.8% luomu

Käyttöohje : levitä yksi tippa seerumia kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen ja hiero kevyesti. Levitä lopuksi Crème Arganaissance -päivävoide.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>