KAÉ | Korjaava Seerumi Herkälle Iholle & Iho-ongelmien Hoitoon 15ml

KAÉ | Korjaava Seerumi Herkälle Iholle & Iho-ongelmien Hoitoon 15ml
KAÉ | Korjaava Seerumi Herkälle Iholle & Iho-ongelmien Hoitoon 15ml

Korjaava ja tasapainoittava seerumi herkälle iholle ja iho-ongelmien hoitoon 15ml

36,00 €
Sisältää alv. 24.00 %
Saatavuus Varastossa

Tässä seerumissa käytetään täysin luonnollista arganöljyä syväkosteuttamaan ja parantamaan ihoa yhdistämällä se eteeriseen laventeliöljyyn, joka on tunnettu sen uudistavasta vaikutuksesta. Vahvistaa ihon rakennetta ja tekee ihosta pehmeämmän tuntuisen.

Aktiiviraaka-aineet: 

Arganöljy, auringonkukka öljy, laventeliöljy

Arganöljy: Arganöljy sisältää korkeimman pitoisuuden E-vitamiinia kuin yksikään toinen öljy maailmassa. Se auttaa ihoa taistelemaan kuivuutta ja hapettumista vastaan. Se on ihanteellinen raaka-aine antamaan iholle luonnollista ”boostia” ja nuorekasta hehkua sekä madaltamaan juonteita.

 Herkkälle iholle.

Tuotteen keskimääräinen kesto: 2kk

Koko: 15ml

INCI: Argania spinosa* (Argan oil), Helianthus annuus* (Sunflower oil), Lavandula officinalis* (Lavender essential oil), Geraniol, Linalol, Coumarin, Limonene

* Luomuviljelty ainesosa. Ecocert Greenlifen sertifioima. Ecocertin standardit nähtävissä osoitteessa http://cosmetics.ecocert.com

100% luonnollinen – 100% luomu

Käyttöohje: Levitä yksi tippa seerumia kasvoille ja kaulalle puhdistuksen jälkeen. Hiero kevyesti.

Säilytys: Säilytä huoneenlämmössä ja suojattuna valolta.

Sertifiointi: Ecocert, Cosmebio

Luonnonmukainen ranskalainen luonnonkosmetiikkaihonhoitosarja. Kaé Cosmetics yhdistää ranskalaisen luksusihonhoidon ja ikiaikaiset arabinaisten kauneusrituaalit tarjoten luonnollisia luomuarganöljyyn
pohjautuvia tuotteita. Luomu argan kasvatetaan käyttämättä torjunta-aineita, synteettisiä lannoitteita, puhdistamolietettä, geenimanipulointia tai ionisoivaa säteilyä.

Kaé-tuotteet eivät ainoastaan noudata Ecocertin ja Cosmebion standardeja*, vaan ylittävät niiden vaatimukset, sillä niiden ainesosista keskimäärin 99,7%:a luonnollista alkuperää ja 67,8%:a luomuraaka-aineita. 

Kaén käyttämä arganöljy tuotetaan vastuullisesti Essaouirassa, Marokossa, yhteistyössä Reilun Kaupan järjestön kanssa. Naiset käyttävät vuosisatoja vanhaa käsityönä tehtävää tekniikkaa. Elinolosuhteet paranevat arjessa tarjoten paremman tulevaisuuden heille ja heidän lapsilleen.

Arvostelut 0 arvostelua

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>