Lahjakortti Cocoa Day Spa hoitolaan


Täältä voit ostaa avoimen lahjakortin Cocoa Day Spa hoitolaan. Voit maksaa lahjakortin pankki/luottokortilla tai mobilePay:llä. 


Lahjakortin voit välittää saajalle miten haluat - sähköpostilla, tekstiviestillä, printtaamalla pdf-tiedoston tai lisäämällä lahjakortin koodin omaan tervehdys- tai onnittelukorttiin. 


Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta.Ohjeet lahjakortin ostoon1) Valitse lahjakortin arvo

 • Valitse valmiista vaihtoehdoista haluamasi lahjakortin arvon tai valitse “oma summa” -kohdasta vapaavalintainen summa.

2) Syötä tiedot

 • Anna ensin lahjakortin antajan/lähettäjän tiedot. Jos haluat lähettää lahjakortin itsellesi klikkaa kohdasta “Lähettäjän ja vastaanottajan tiedot ovat samat”. 
 • Syötä lahjakortin vastaanottajan/saajan tiedot ja lisää mahdollinen mukava tervehdys viestikenttään.
 • Valitse lähetystavaksi sähköpostiosoite, puhelinnumero tai halutessasi myös molemmat.
 • Kirjoita sen henkilön yhteystiedot kenelle haluat lahjakortin lähetettävän.

3) Suorita korttimaksu tai mobile pay maksu

 • Syötä huolellisesti kortin tiedot: nimi kortissa, numero, voimassaoloaika ja turvaluku koodi kortin takaa
 • Täytyy olla huolellinen kun syöttää kortin tietoja, että kortin numero, voimassaoloaika ja turvaluku koodi on oikeat.
 • Klikkaa “Maksa” ja siirry oman pankkisi vahvaan tunnistautumiseen.
 • Pankista riippuen tunnistautuminen tapahtuu tunnuslukusovelluksella, tunnuslukulaitteella tai tekstiviestillä.

4) Valmis!

 • Kun tunnistautuminen on tehty onnistuneesti ja maksutapahtuma on hyväksytty, niin pääset viimeiseen “Valmis” vaiheeseen. 
 • Viimeisessä vaiheessa kerrotaan vielä mihin sähköpostiin/puhelinnumeroon lahjakortti ja kuitti lähetetty. Lahjakortin voi myös tulostaa tai ladata tiedostoihin samantien.


TÄSTÄ LAHJAKORTTIOSTOKSILLE >>LAHJAKORTIN KÄYTTÄMINEN

Hoitovarauksen voit tehdä netissä 24 h vuorokaudessa, osoitteessa: https://booksalon.fi/cocoa-day-spa/ . Ole hyvä ja ilmoita lahjakortin numero varauksen "VIESTI TYÖNTEKIJÄLLE" -kentässä. Voit varata ajan myös puhelimitse, tekstiviestillä, whatsappilla tai sähköpostitse. Katso lisätietoa "Yhteystiedot" -sivulta.

Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä. Teethän ajanvarauksen hyvissä ajoin ennen lahjakortin voimassaolon umpeutumista, sillä hoitoajan saaminen voi kiireisinä ajankohtina mennä useamman viikon päähän. Näin on etenkin ilta- ja viikonloppuaikojen kohdalla. Tarvittaessa voit käyttää lahjakortin useammalla käyntikerralla – kuitenkin voimassaoloajan puitteissa. 

Lahjakorttia ei voida hyvittää tai vaihtaa rahaksi. Huomioithan, että lahjakortti tulee käyttää merkityn voimassaoloajan sisällä. Vanhentunut lahjakortti ei kelpaa maksuvälineenä. Kadonneita tai varastettuja lahjakortteja ei hyvitetä tai vaihdeta.