Kaé luonnonkosmetiikka - superhoitavaa arganöljyä & huumaavia aromatuoksuja!

Kaé luonnonkosmetiikka - superhoitavaa arganöljyä & huumaavia aromatuoksuja!

Eijan fiilikset

Olemme jo pitkään etsineet kosmetiikkasarjaa, joka vetäisi vertoja aromaattisiin öljyihin perustuvalle Decléorille. Decléor on ollut käytössä hoitolassa pitkään ja olen ollut siihen todella tyytyväinen. Sarjan maahantuonti kuitenkin siirrettiin Ruotsiin ja se on aiheuttanut ongelmia mm. koulutuksiin ja tuotteiden saatavuuteen. Viime syksynä huomasin alamme ammattimessuilla lanseeratun ranskalaisen Kaé luonnonkosmetiikkasarjan ja kiinnostuin siitä välittömästi. Sarja pohjautuu aromaattisten öljyjen lisäksi superhoitavaan arganöljyyn, joka sisältää runsaasti e-vitamiinia sekä antioksidantteja. Kaén arganterapia tuotteet antavat iholle nuorekasta hehkua, auttavat parantamaan ihovaurioita ja jättävät ihon pehmeäksi ja kimmoisaksi.

Myös kollegani kiinnostuivat sarjasta ja niinpä ilmoittauduimme kevään ensimmäiseen Kaé koulutukseen. Olin todella iloisesti yllättynyt sarjan ihanasta tuoksumaailmasta ja tuotteiden hoitavuudesta. Ihastuin etenkin virkistavää eukalyptusta sisältävään mustaan saippuaan sekä Argaroyal anti-ageing seerumiin, joka sisältää 9 kallisarvoista öljyä. Ne ovat olleet testikäytössä kotonani ja voin jo nyt todeta, että niiden avulla ihoni on selvinnyt hienosti pitkästä kuivattavasta pakkaskaudesta! En malta odottaa, että voin tarjota kohta myös asiakkaillemme upeita elämyksiä uuden luonnonkosmetiikkasarjan parissa!

Nennan fiilikset

Olin aluksi erittäin skeptinen kaé sarjaa kohtaan, koska en omaa hirveän montaa positiivista kokemusta luonnonkosmetiikasta. Johtunee omasta erittäin vaativasta ihostani ja pienestä kärsimättömyydestä...

Koulutus alkoi kuitenkin lupaavasti, tuoksu maailma oli mieletön! Ja samaan syssyyn kouluttaja mainitsi taikasanan ”HAMAM”, enkä ollut enää lainkaan epäileväinen. Olen tutustunut hamamiin matkustellessa, ja rakastunut hoitomuotoon täysin. Ei ole reissua, joka ei tällä rituaalilla alkaisi. Olen aina ihaillut lähi-idän kauneudenhoito palveluita, ja ehkä omatkin alan haaveet ja toiveet hoitola ympäristöstä ovat sieltä pohjautuneet.

Suomessa kyseinen hoitomuoto ei vielä ole saanut tuulta purjeisiin, mutta kaé sarjalla tehty vartalohoito, joka tehdään kassakintaalla, mustalla saippualla (taivaallinen tuote!) ja hierotaan hoitavilla arganöljyillä, oli oikeasti jo todella lähellä samaa. Tai niin lähellä, kun hoitola olosuhteissa pääsee. Iho oli hoidon jälkeen yhtä puhdas, pehmeä ja raikas kuin hamam hoidon jälkeen. Kasvohoidon lopputulos oli myös uskomaton! Vaativa ihoni oli tasaisen värinen, tunne iholla oli raikas ja puhdas. Iho oli myös yhtä heleä, kuin olisi ollut meikkiä kasvoilla!

Kaé tuotteet päätyvät ehdottomasti omiin jokapäiväisiin ihonhoito rutiineihini. En malta odottaa, että pääsen antamaan näitä kokemuksia ja tuloksia myös meidän asiakkaillemme.

Anitan fiilikset - runomuodossa :-)


Miilan fiilikset

Kun kuulin Eijalta tästä luonnonkosmetiikkasarjasta, innostuin heti. Hoitavaan arganöljyyn  ja aromattisiin öljyihin pohjautuva sarja kuulosti todella hyvältä. Menin koulutukseen avoimin mielin ja toivoin, että tuoksumaailma olisi sopiva. Sarja kuitenkin ylitti omat odotukseni täysin. Tuoksumaailma oli täydellinen. Kasvohoidon lopputulos oli parempi kuin osasin kuvitella. Iho tuntui pehmeältä ja kosteutetulta. Illalla peiliin katsoessassani en ollut uskoa silmiäni, oma kirjava ihoni oli  täysin tasainen. Tämä hyvä ja kosteutettu tunne iholla kesti pitkään. 

Otimme kuitenkin pienen varaslähdön ja Kaén ihanat aromaattiset öljyt ovatkin meillä jo käytössä omissa Cocoa Spa Aromahieronnoissa. Sen vuoksi tämä ihana hieronta, joka rentouttaa sekä poistaa lihasjännityksiä ja –kireyksiä,  hoitaa nyt myös ihanan täydellisesti koko vartalon ihoa. En myöskään malta odottaa että pääsemme tekemään muita hoitoja tällä tuotesarjalla!
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.