Viimeistä työharjoittelupäivää viedään... mutta onneksi vain toistaiseksi

Viimeistä työharjoittelupäivää viedään... mutta onneksi vain toistaiseksi

Viimeistä päivää viedään... mutta onneksi vain toistaiseksi.

2kk mittainen työharjoittelu on loppusuoralla, juurihan vasta astuin jännittyneenä ensimmäisenä päivänä hoitolan ovesta sisään! Aika on kulunut todella nopeasti, ja se kertoneekin sen, että hoitolan tunnelma ja työ on ollut erittäin mieleistä. Tai jos saan sen verran Anitaa lainata, niin käyttäisin myös heittomerkkejä tässä kohtaa sanassa ”työ” koska työltä tämä ei todellakaan ole tuntunut.

On ollut ihanaa huomata, kuinka sitä on vihdoin löytänyt oman kutsumusammattinsa, tai vihdoin ja vihdoin.. vahvan intuition omistavana, olen tiennyt alan olevan minua varten jo sieltä 9lk oppilaanohjauksen tunneilta lähtien ja ehkä aiemminkin. Luulen, että elämä halusi tarjota ensin kokeiltavaksi vähän jotain muuta, ja näin jälkeenpäin ajateltuna olikin oikein hyvä ensin kokeilla siipiään ja kasvaa ihmisenä. Sitä arvostaa kummasti näin 11 vuotta eteenpäin eri asioita, eri mittakaavalla ja katsoo myös elämää vähän eri vinkkelistä toisenlaisella asenteella.

Työharjoitteluun hakeutuminen Cocoa Day Spahan oli minulle itsestään selvää - ei ollut edes muita vaihtoehtoja. Tässäkin kohtaa intuitio oli vahvana läsnä. Hassuintahan siinä on se, että en ollut käynyt hoitolalla ikinä aikaisemmin! Ensimmäisen kerran haastattelu tilanteessa. Mutta jostain tiesin kuitenkin, että tämä olisi minun paikkani. Ja niinhän se olikin!

Tiedät varmaan asiakkaana, kuinka ihanaa hoitolaan on astua sisään? Vaikka olisi kiireessä juostu tai ollut stressaava päivä, niin kaikki se unohtuu. Aivan kun jättäisi pienen painolastin hoitolan ulkopuolelle ja rentoutuisi päästä varpaisiin…

Minä tiedän myös! Ajatella, että se tunne tulee itselle joka ikinen kerta, kun hoitolaan astun sisään - vaikka tekisin sen 5 kertaa viikossa. Aika mahtavaa, eikö?

Rentoutumisen tunne senkun vaan jatkuu, kun saan asiakkaan hyppysiini. Ihan sama onko kyseessä jalka- käsi- kasvohoito vai hieronta. Joka ikinen kerta asiakkaan lisäksi myös itse rentoudun hoitoa tehdessä. Siinä menee niin sanottuun aivan ”omaan tilaansa.” Ja siksi koenkin alan olevan täysin minua varten. Päivääkään ei ole ollut, että olisi jotenkin nyrpistänyt lähteä töihin, on tämä vaan niin mukavaa!

… Työkavereita unohtamatta! Cocoa Day Spassa on niin upea ja ammattitaitoinen tiimi ja minut on otettu täysin avosylin vastaan. Olen saanut hyvää oppia ja kannustusta. Tämän parempaa harjoittelupaikkaa ei olisi voinut olla. Siksi odotankin jo innolla tulevaa ja uutta harjoittelua täällä hoitolalla, onneksi siihen ei ole aikaa kuin kuukausi.


Kirjoittajana Jenna Liljeberg

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.