Vilkaistaanpa varpaisiin - ovatko jalkasi sinulle tärkeät vai törkeät?

Vilkaistaanpa varpaisiin - ovatko jalkasi sinulle tärkeät vai törkeät?

Useimmat meistä on jalkojemme päällä monta tuntia päivässä. Jalkamme ovat kovalla rasituksella. Nyt kun kesäkin on täällä, tai ainakin yrittää olla, niin katseemme kääntyvät aiempaa enemmän jalkoihin.

Jalkojen kuntoon vaikuttavat monet asiat. Muun muassa tietyt sairaudet, ikä ja elintavat vaikuttavat jalkojen rakenteeseen ja ihon kuntoon. Kengät ovat myös merkittävässä asemassa jalkojen hyvinvoinnissa. Esimerkiksi liian isot, pienet tai hiostavat kengät altistavat jalkasi mm. virheasennoille, rakoille, kovettumille, känsille, liikavarpaille, hautumille sekä vaivaisenluulle.

Kesällä jalkamme ovat enemmän näkyvillä sandaaleissa tai ihan vaan paljain jaloin kulkiessa. Kovat, halkeilevat kantapäät ja paksuuntuneet kynnet aiheuttavat joillekin meistä mielipahaa ja häpeää. Mielessä pyörii ajatus, että jalat pitäisi hoitaa kuntoon. Kuinka kehtaisin varata ajan jalkahoitoon, kun minulla on näin kehnossa kunnossa jalat?

Kukapa meistä ei tahtoisi kauniita, katseenkestäviä jalkoja? 

On hyvä muistaa kuitenkin, että toisten jalat vaativat osakseen enemmän hoitoa ja huolenpitoa, kun taas toiset pääsevät vähemmällä hoidolla. Tähän vaikuttaa esimerkiksi kaikki edellä mainitut seikat. Kuten me kaikki ihmiset olemme erilaisia, niin myös jalkamme ovat.

Onneksi sinun ei tarvitse murehtia jalkojasi enempää!

Meillä hoidetaan kaikenlaisia jalkoja. Olet aina tervetullut meille, olivatpa jalkasi ja kyntesi millaiset hyvänsä. Me autamme sinua saamaan hymyn huulillesi, kun jalkasi ovat jälleen kauniit, juuri Sinun näköiset. Meillä saat nautiskella jalkahoidosta pedissä makuulla ja vaikka hetkeksi nukahtaa. Hoidon kruunaa aina rentouttava jalkahieronta, joka saa sinut tuntemaan kuin kävelisit pumpulilla.

 Sinun jalkasi ovat tärkeät! Muista huolehtia jaloistasi, jotta ne jaksavat kannatella sinua jatkossakin vielä pitkän matkaa.

Kirjoittajana kosmetologi Anita Huhtala, Cocoa Day Spa


Varaa jaloillesi hemmottelua nyt!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.