Kun kemiat kohtaavat voivat unelmatkin tulla todeksi...

Kun kemiat kohtaavat voivat unelmatkin tulla todeksi...

Niinhän siinä sitten kävi. Kun kemiat kohtaavat, niin se on menoa! Alkuvuoden meillä työharjoittelussa ollut Anita tykästyi Cocoa Day Spa hoitolaan ja me tykästyimme Anitaan. Niille asiakkaille, jotka ehtivät ihastua Anitan varmaan ja välittömään palveluun meillä on hyviä uutisia - Anita jää hoitolaan vakituisesti!

Eija: "Yhteistyö Anitan kanssa sujui työharjoittelussa todella hyvin ja kaikesta tekemisestä näkyi kuinka hän nauttii kosmetologin työstä. Anitan aiempi pitkä työkokemus sairaanhoitajana/terveydenhoitajana antaa varmuutta ihmisten kohtaamiseen sekä ihonhoidon osaamiseen. Nyt hän pääsee toteuttamaan oman unelmansa sekä kosmetologin ammatista että yrittäjyydestä Cocoa Day Span siipien suojassa. Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme!"

Anita: "Työharjoittelu Cocoa Day Spassa avasi minulle aivan mielettömän uuden maailman, josta olin aiemmin vain haaveillut. Koin heti olevani omassa paikassani. Yhteistyö Cocoan tiimissä on ollut alusta asti välitöntä, luontevaa ja hauskaa. Kaikessa on ollut sitä jotakin! Mahtavaa saada jatkumoa hyvin alkaneelle tarinalle. Otin elämässäni ison harppauksen, tein päätöksen ja totesin, että tässä on minun mahdollisuuteni ja unelmani ensi askeleet. Ihana päästä joukkoonne Cocoalaiset!"

Anitan hoidoista saa -10% alennuksen 19.5. asti, kunnes hän on suorittanut kaikki kosmetologiopintojen perushoitojen näytöt.

Lue lisää Anitasta>>

Varaa aika Anitalle>>

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.