TOIMITUSEHDOT


Kosmetiikkatuotteet ja Kankaiset Kasvomaskit

Huomioithan että kasvomaskit ovat hygieniatuotteita, joita ei koske palautusoikeus. Kaikilla muilla tuotteillamme sen sijaan on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Mikäli tuote on viallinen tai vioittunut kuljetuksessa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä 14 vuorokauden kuluessa asiakaspalvelu@cocoadayspa.fi tai p. 045 121 4550, niin sovitaan jatkotoimenpiteistä. Mikäli muutat mieltäsi jo tehtyjen ostoksien suhteen, ota myös silloin yhteys, mieluiten ennen kuin tilaus on lähetetty.

Tuotteet toimitetaan valitsemaasi Smartpost pakettiautomaattiin. Lähetyskulut on 5,90€. Toimitusalue on Suomi. 

Voit myös noutaa tuotteet Cocoa Day Spa hoitolalta, Hyvinkäältä. Palvelemme sinua hoitojen välisillä tauoilla - tarkistathan soittamalla tai tekstiviestitse milloin olemme paikalla numerosta 0451214550, kiitos.


Lahjakortit

Huomaathan, että tilatessasi lahjakortin suoraan sähköpostiisi lähetys ei tapahdu automaattisesti, vaan vasta kun olemme tarkistaneet maksusuorituksesi. Huomioithan, että lahjakorttia ei lähetä verkkokauppa-automaatti vaan hoitolan henkilökunta muiden töiden lomassa. Lahjakortin toimitus on nopeampaa, kun valitset maksutavaksi Checkout tai PayPal maksupalvelun. Jos maksat ennakkoon laskulla, saattaa lahjakortin toimittamisessa mennä useampia päiviä.

Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. Jos et saa tilausvahvistusta, tarkistathan rekisteröimistäsi asiakastiedoista sähköpostisi oikeellisuuden. Tarkista myös roskapostikansio - joskus tietoturva-asetukset ohjaavat postin sinne. Toimituksesi lähtee, kun maksusuoritus näkyy tilillämme (ennakkomaksu) tai maksupalvelussa. Lahjakortit toimitetaan postin kuljetettavaksi 1-2 arkipäivän sisällä (+ postin toimitusaika). Sähköpostitse toimitamme lahjakortit pääsääntöisesti 1 arkipäivän sisällä siitä, kun maksu on suoritettu. Cocoa Day Spa ei vastaa postinkulussa tapahtuvista mahdollisista häiriöistä ja viivästyksistä. Postitse tuotteiden toimitusalue on Suomi.

Kun tilaat lahjakortin sähköpostiisi

HUOMIOITHAN, ETTÄ TILAUSVAHVISTUS EI OLE LAHJAKORTTI. Lahjakortti lähetetään erillisenä sähköpostina (otsikolla "Cocoa Day Spa Lahjakortti") tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen, kun maksu on tarkistettu. Huomioithan, että lahjakorttia ei lähetä verkkokauppa-automaatti vaan hoitolan henkilökunta muiden töiden lomassa, kiitos. Tarkista myös roskapostikansio - joskus tietoturva-asetukset ohjaavat postin sinne.

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla ostamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa lahjakortin, sinun on aina ensin otettava yhteyttä myyjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)cocoadayspa.fi tai soittamalla 045 121 4550, jotta voidaan sopia vaihdetaanko tuote uuteen vai palautetaanko kauppahinta. Sähköpostista tulee selvitä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, tilausvahvistusnumero tai kopio tilausvahvistuksesta. Lahjakortin vaihtaminen tai palauttaminen on sinulle maksutonta.

Lahjakorttien toimitustavat

  • Sähköpostitse 0,00€
  • Postitse kirjeenä 2,00€  (postitse tuotteiden toimitusalue on Suomi)
  • Nouto myymälästä 0,00€
    Palvelemme sinua hoitojen välisillä tauoilla - tarkista soittamalla tai tekstiviestitse milloin olemme paikalla numerosta 0451214550, kiitos

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Book Salon nettiajanvaraukseen pääset tästä linkistä:

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>

Miten voimme auttaa?