Decléor


ENERGIAA JA TASAPAINOA IHOLLE AINUTLAATUISILLA KASVIUUTTEILLA

Decléor on johtava aromaterapeuttinen ihonhoitosarja, joka käyttää aromaattisia kasvitiivisteitä tuotteissaan. Nämä tiivisteet ovat syvävaikutteisempia ja tehokkaampia kuin tavalliset kasviuutteet. Ne sisältävät luonnon omia tuoksu- ja säilöntäaineita, jotka tekevät niistä puhtaamman ja luonnollisemman vaihtoehdon päivittäiseen ihonhoitoon.

Aromaattiset uutteet ovat äärimmäisen voimakkaita - jopa pienillä määrillä on tehokas vaikutus ihon ja kehon toimintoihin. Niiden ominaisuudet muuttuvat ja täydentyvät, kun ne yhdistetään toisiinsa. Kasviuutteiden käyttö edellyttää laajaa tutkimusta ja osaamista. Decléorilla on yli 38 vuoden tieteellinen kokemus siitä, miten kasvitiivisteet tasapainottavat ja uudistavat ihoa. Sarja koostuu täydellisestä valikoimasta ainutlaatuisia kasvi- ja aromaterapiatuotteita ja elämyksellisiä hoitolahoitoja, joiden avulla saadaan erinomaisia tuloksia. Monet tuotteista ovat 100% luonnollisia, täysin ilman keinotekoisia lisäaineita.

Decléorille tärkeitä asioita ovat luottamus, tasapaino ja kunnioitus sekä ympäröivää luontoa että tuotteita kohtaan. Korkea laatu ja hyvät hoitotulokset ovat tehneet sarjasta johtavan ammattisarjan kauneushoitoloissa ja kylpylöissä Pohjoismaissa ja kansainvälisestikin.


AROMAATTISET HOITORITUAALIT - KOKONAISVALTAINEN HYVÄ OLO KEHOLLE JA MIELELLE


Syvävaikutteiset ja tehokkaat aromaattiset hoidot

Decléorilla on ammattisarjoista korkein pitoisuus kasviuutteita ja muita kasvien raaka-aineita tuotteissaan. Eteeriset kasviuutteet ovat tutkitusti tehokkaampia kuin muut kasviuutteet, koska niiden molekyylikoko on niin pieni, että ne pääsevät imeytymään syvälle ihoon vapauttaen terapeuttisia ominaisuuksiaan ja antaen parhaat mahdolliset hoitotulokset. Kasviuutteet tuoksuvat ihastuttavilta ja pystyvät antibakteeristen ominaisuuksiensa vuoksi itse säilömään itseään, joten niihin ei tarvitse lisätä keinotekoisia säilöntäaineita tai hajusteita.


Tehokkaat tuotteet kaikissa hoidoissa

Kaikissa hoitolahoidoissa käytetän erityisesti ammattikäyttöön suunniteltuja erikoisaineita (kuorinnat, naamiot), joissa aromaterapia yhdistyy kasviuutteisiin, vitamiineihin ja muihin tehokkaisiin kasvien raaka-aineisiin parhaimman hoitotuloksen saamiseksi.


Tehokkaat erikoistuotteet kaikissa hoidoissa

Kaikissa hoitolahoidoissa käytetän erityisesti ammattikäyttöön suunniteltuja erikoisaineita (kuorinnat, erikoisnaamiot), joissa aromaterapia yhdistyy kasviuutteisiin, vitamiineihin ja muihin tehokkaisiin kasvien raaka-aineisiin parhaimman hoitotuloksen saamiseksi.


Rentouttavat ja aisteihin vaikuttavat hierontatekniikat

Decléorin hoidot sisältävät omia, ainutlaatuisia hierontaliikkeita, kuten esimerkiksi kiinalaisesta lääketieteestä tuttua akupainantaa, joka tehostaa tuotteiden vaikutusta. Hieronnassa käytetään Decléorin 100 % puhtaita, 100 % luonnollisia Aromessence -seerumia ja balsameita, jotka vapauttavat kehoon ihanat tuoksut ja kokonaisvaltaisen hyvän olon.


Asiakkaan huomioiminen hoidoissa

Decléor -hoidoissa otetaan huomioon ihosi tarpeet ja jokainen hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi. Kaikkiin kasvohoitoihin sisältyy selän tervetuliaishieronta, syvävaikutteiset Aromapressure-paineluhierontaliikkeet, kuonaa ja nestettä poistavat Drainage-liikkeet, syväpuhdistus ja kuorinta, lämpimät Oshibori-pyyhkeet, käsien ja käsivarsien hieronta. Hoitojen pienet yksityiskohdat takaavat täydellisen rentoutuksen, upeat hoitotulokset ja kokonaisvaltaisen hoitoelämyksen.


Maahantuoja L'oreal Finland