Spa etiketti


Spa etikettiä kunnioittamalla pyrimme varmistamaan, että jokainen voi nauttia palveluistamme kokonaisvaltaisesti ja kokea rentouttavan hoitoelämyksen. Etiketin noudattaminen antaa henkilökunnallemme mahdollisuuden palvella vieraitamme mahdollisimman yksilöllisesti ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.


Toivotamme Sinulle rauhaisaa ja stressitöntä hoitohetkeä.


VARAAMINEN

Voit varmistaa, että saat kaikki tarvitsemasi hoidot Sinulle parhaiten sopivana aikana, varaamalla kaikki hoidot (myös lisäpalvelut) hyvissä ajoin ennen saapumista joko soittamalla, sähköpostitse tai nettiajan varausjärjestelmän kautta. Teemme toki parhaamme ja yritämme huomioida myös viimehetken toiveet.


SAAPUMINEN

Mikäli vierailet Cocoa Day Spassa ensimmäistä kertaa, toivomme, että saavut paikalle 10 min ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa toivomme Sinun saapuvan sovittuna aikana.


HILJAISUUS

Saapuessasi hoitolaan, huomioithan muut asiakkaamme ja suljet matkapuhelimesi vierailusi ajaksi. Arvostamme hiljaisuutta ja pyrimme välttämään kovaäänistä puhetta.


TERVEYDENTILA

Voidaksemme palvella Sinua parhaalla mahdollisella tavalla, pyydämme täyttämään esitietolomakkeen, kun saavut hoitolaan ensimmäistä kertaa.  Ole ystävällinen ja kerro, jos Sinulla on jokin sairaus, allergia, lääkitys tai muu seikka, joka vaikuttaa hoitoosi. Mainitsethan myös jos olet raskaana, jos Sinulla on/on ollut aknelääkitys tai jos Sinulle on hiljattain tehty laser- tai plastikkakirurgisia hoitoja. Lue tietosuojaselosteemme.


KOMMUNIKAATIO

Toivomme Sinun kertovan, jos jokin tuntuu epämukavalta tai haluat, että jotain osa-aluetta huomioidaan enemmän. Hieronnan voimakkuus voidaan sovittaa Sinun tarpeitasi vastaavaksi. Hoidon alussa hoitaja tiedustelee hoitoon liittyviä asioita, mutta sallii Sinun muuten nauttia ja rentoutua hoidon aikana niin halutessasi. Voit milloin tahansa avata keskustelun itse tai esittää hoitajalle toiveitasi hoidon kulkuun liittyen. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.


KORUT

Korut on hyvä riisua hoidon ajaksi. Näin hoitotapahtumastasi tulee entistä miellyttävämpi.


MAKSUTAVAT

Käteinen, pankkikortti, Visa, MasterCard, Visa Electron, MobilePay, Book Salon maksulinkki. Lisää maksutavoista voit lukea täältä. Mikäli maksat hoitosi lahjakortilla muistathan ilmoittaa lahjakortin numeron varausvaiheessa ja ottaa kortin mukaan, kun tulet hoitoon.


MYÖHÄSTYMINEN

Jos myöhästyt, hoitosi saattaa olla lyhyempi pystyäksemme palvelemaan seuraavaa asiakasta.


VARAUKSEN PERUMINEN

Ajan siirtäminen/peruuttaminen tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen hoitovarauksen alkua. Alle 48 tunnin sisällä tulleista siirroista ja peruutuksista veloitamme 100% varatun palvelun hinnasta. Mikäli sairastut alle 48 tuntia ennen hoidon alkua, voi ajan siirtää veloituksetta toiseen ajankohtaan.