EIJA KAASALAINEN
Omistaja, SKY-kosmetologi
045 121 4550
eija.kaasalainen(at)cocoadayspa.fi


Olen Cocoa Day Spa hoitolan perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja työkokemusta kauneudenhoito- ja hyvinvointialalta on kertynyt jo 14 vuoden ajalta. Aiempi urani oli vahvasti hallinto- ja toimistopuolella, mutta päätin rohkeasti vaihtaa alaa aikuisiällä. Halusin tehdä työtä, joka perustuu kädentaitoihin, ja jossa voin luoda asiakkaille elämyksiä. Olen myös ikuinen opiskelija ja olen suorittanut mm. yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon sekä sähköisen markkinoinnin opintoja.

Vahvuuteni hoitotyössä on asiakkaan kuunteleminen, tarkka ja huolellinen työnjälki sekä varmaotteinen, lempeä ja rauhallinen käsiala hieronnassa. Haluan räätälöidä jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan hoitokokonaisuuden. Luon hoitoihin rauhallisen ja tunnelmallisen ympäristön, jossa voi päästää irti arjen kiireistä ja rentoutua.

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot sekä erilaiset hieronnat ja terapiat. Selaile hoitojani>>MIILA TOIMELA
Omistaja, SKY-kosmetologi
045 121 4550
miila.toimela(at)cocoadayspa.fi


Elokuussa 2016 sain mahdollisuuden päästä opiskelemaan unelma-ammattiini kosmetologiksi. Valmistuin maaliskuussa 2018.

Tunnen onnistuneeni jos asiakas lähtee tyytyväisenä hoitola kokonaisuudesta ja sai sen mitä tuli hakemaan, oli se sitten rentoutuminen kiireisen arjen keskellä tai iho ongelmiin apua. Aiemmissa ammateissani olin ravintola- ja kauppa alalla asiakaspalvelijana ja se onkin minulle luontevaan ja mielekästä. Haluan myös jatkuvasti kouluttautua lisää, jotta voin tarjota asiakkailleni jatkossakin asiantuntevaa palvelua.

Olen huolellinen ja rauhallinen, haluan aina räätälöidä juuri sinun tarpeidesi mukaisen hoitola kokonaisuuden. Joten olet sydämellisesti tervetullut rentoutumaan, hoitamaan ihoa ja kauneutta hoitoihini.

Hoitoihini kuuluvat: Käsi-, jalka-, kasvo- ja vartalohoidot, kuumakivi-, aroma- ja suklaahieronta, kestovärit, sokeroinnit, kestolakkaukset, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Selaile hoitojani>>NENNA LILJEBERG
Omistaja, SKY-kosmetologi
045 121 4550
nenna.liljeberg(at)cocoadayspa.fi


Olen haaveillut alasta jo ylä-asteelta asti, silloin ei viellä tärpännyt opiskelun suhteen, mutta nyt viimeinkin pääsin tammikuussa 2018 toteuttamaan pitkäaikaista unelmaani! Olen aikaisemmin työskennellyt kokkina, mutta kosmetologiksi opiskelu on ollut haaveissa koko ajan. Opiskelujen aikana tunne vain vahvistui ja tiedän olevani nyt oikealla alalla. 

Olen aikaisemmin opiskellut myös intialaista päähierontaa ja klassista hierontaa. Odotankin innolla, että pääsen toteuttamaan asiakkailleni kokonaisvaltaisen rentoutumisen päästä varpaisiin.  Olen luonteeltani rauhallinen, se näkyy myös hoidoissani ja kosketuksessa asiakkaaseen.  

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot, kestovärit, klassinen hieronta, intialainen päähieronta, aromahieronta, suklaahieronta, sokeroinnit, kestolakkaukset, ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit. Selaile hoitojani>>SADE SAVINEN
Kosmetologi, ripsiteknikko
045 121 4550
asiakaspalvelu(at)cocoadayspa.fi

Olen 2020 joulukuussa valmistunut kosmetologi sekä ripsiteknikko. Hain opiskelemaan kosmetologiksi jo yläasteen yhteishaussa, sillä tiesin jo nuorena alan kiinnostavan minua. Cocoa Day Spa on ensimmäinen oikea työpaikkani alalta, enkä malta odottaa että pääsen tapaamaan ihanat asiakkaamme ja toteuttamaan unelmiani yrittäjänä sekä kosmetologina. 

Räätälöin jokaiselle asiakkaalle omakohtaisen hoitosuunnitelman, jotta jokainen saa juuri sitä mitä tuli hakemaankin. Kuuntelen asiakkaiden toiveita ja teen tarkkaa ja huolellista työtä jokaisen kohdalla. 

Minulle tärkeintä on hemmotella asiakasta ja luoda asiakkaalle paras mahdollinen hoitokokemus. Stressaavina aikoina hoito voi olla päivän kohokohta, joten prioriteettini on, että voit unohtaa huolesi hetkeksi ja rentoutua kunnolla. Tulet sitten kaunistautumaan, hoitamaan iho-ongelmaa tai ihan rentoutumistarkoitukseen, niin toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitopalveluihini. 

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot, kestovärit, kynsien kestolakkaukset, klassinen-, aroma- sekä kuumakivihieronta, intialainen päähieronta ja suklaahoidot. Selaile hoitojani>>