EIJA KAASALAINEN


Omistaja, SKY-kosmetologi
045 121 4550
eija.kaasalainen(at)cocoadayspa.fi


Olen Cocoa Day Spa hoitolan perustaja ja omistaja. Koulutukseltani olen SKY-kosmetologi ja työkokemusta kauneudenhoito- ja hyvinvointialalta on kertynyt jo 11 vuoden ajalta. Aiempi urani oli vahvasti hallinto- ja toimistopuolella, mutta päätin rohkeasti vaihtaa alaa aikuisiällä. Halusin tehdä työtä, joka perustuu kädentaitoihin ja jossa voin luoda asiakkaille elämyksiä. Olen myös ikuinen opiskelija ja olen suorittanut mm. yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon.

Vahvuuteni hoitotyössä on asiakkaan kuunteleminen, tarkka ja huolellinen työnjälki sekä varmaotteinen, lempeä ja rauhallinen käsiala hieronnassa. Haluan räätälöidä jokaiselle asiakkaalle juuri hänelle sopivan hoitokokonaisuuden. Luon hoitoihin rauhallisen ja tunnelmallisen ympäristön, jossa voi päästää irti arjen kiireistä ja rentoutua.

Hoitoihini kuuluvat: Kasvo-, käsi-, jalka- ja vartalohoidot sekä erilaiset hieronnat ja terapiat. ANITA HUHTALA


Kosmetologi-yrittäjä
045 121 4550
paratiisiperhonen(at)gmail.com

Huhtikuussa 2018 sain mahdollisuuden, josta en voinut kieltäytyä. Ensiaskeleet yrittäjänä saavat ilokseni jatkoa Cocoa Day Spassa. Aiempaa kokemusta minulla on hoitotyöstä sairaanhoitajana ja terveydenhoitajana reilun kymmenen vuoden ajalta.  Nyt aikuisiällä tuli mahdollisuus toteuttaa pitkäaikainen haave ja opiskella kosmetologiksi. Kosmetologina pääsen toteuttamaan hoitotyötä kauneuden- ja ihonhoidollisesta näkökulmasta. Nautin ihmisläheisestä työstä ja haluan antaa asiakkaalleni rauhallisen, rentouttavan ja yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaisen hetken asiakkaani hyvinvoinnin ja ihonhoidon ylläpitämiseksi ja edistämiseksi.

Anna itsellesi hetki arjessa sekä mahdollisuus voida paremmin ja rentoutua. Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi rentouttaviin, hemmotteleviin ja virkistäviin hetkiin sinun tarvitsemiisi ja juuri sinulle räätälöityihin hoitoihin.

Hoitoihini kuuluvat: käsi-, jalka-, kasvo- ja vartalohoidot, aromahieronta, suklaahieronta sekä kestovärit.