Etsimme hoitolaamme yhtä ripsiteknikkoa sekä yhtä hierojaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, jäsenkorjaajaa, luontaishoitajaa, hyvinvointialan valmentajaa, personal traineria, ravintoterapeuttia tai muuta vastaava kauneus-, hyvinvointi- tai terveydenhuoltoalan ammattilaista. Toimit hoitolassa itsenäisenä yrittäjänä osana mukavaa pientä tiimiämme. Hoitolamme sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä, siellä missä asiakkaatkin liikkuvat.

Voit vuokrata pelkästään tilan käyttöösi tai tarvittaessa toimia sopimusyrittäjänä, jos tarvitset käyttöösi myös muita palveluita, kuten maksupäätteen, ajanvarauskalenterin, nettiajanvarauksen, asiakasrekisterin, kassajärjestelmän jne.

Ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun sekä vuorovaikutustaitojen tärkeyden ja olet motivoitunut panostamaan asiakkaittesi hyvinvointiin. Olet luotettava, osaat toimia yrittäjänä ja palvelet asiakkaita sujuvasti suomenkielellä. 

Sopimuksen yksityiskohdat ovat joustavasti neuvoteltavissa. Jos tunnet, että hoitolamme voisi olla mieluinen työympäristö sinulle, tartu toimeen! Lähetä vapaamuotoinen hakemus  sähköisesti osoitteeseen eija.kaasalainen[at]cocoadayspa tai ota yhteyttä numeroon 040 751 0507. Puhelintiedusteluihin pystyn vastaamaan vaihtelevasti hoitojen välisillä tauoilla. Jos et saa minua kiinni, niin jätä viesti vastaajaan ja palaan sinulle mahdollisimman pian.