Etsimme hoitolaamme vuokralle tai sopimusyrittäjäksi kosmetologia, hierojaa, ripsiteknikkoa, luontaishoitajaa, fysioterapeuttia, osteopaattia, jäsenkorjaajaa, hyvinvointialan valmentajaa, personal traineria, ravintoterapeuttia tai muuta vastaava kauneus-, hyvinvointi- tai terveydenhuoltoalan ammattilaista.

Hoitolamme sijaitsee Hyvinkään ydinkeskustassa hyvien liikenneyhteyksien äärellä, siellä missä asiakkaatkin liikkuvat.

Ymmärrät laadukkaan asiakaspalvelun sekä vuorovaikutustaitojen tärkeyden ja olet motivoitunut panostamaan asiakkaittesi hyvinvointiin. Olet luotettava, osaat toimia yrittäjänä ja palvelet asiakkaita sujuvasti suomenkielellä. Sinulla on ammattitaitoisen hoito- tai valmennustyön tekemiseen vaadittava koulutus ja ehkä ainakin hieman omaa asiakaskuntaa.

Sopimuksen yksityiskohdat ovat joustavasti neuvoteltavissa. Jos tunnet, että hoitolamme voisi olla mieluinen työympäristö sinulle, tartu toimeen! Lähetä vapaamuotoinen hakemus  sähköisesti osoitteeseen eija.kaasalainen[at]cocoadayspa tai ota yhteyttä numeroon 040 751 0507. Puhelintiedusteluihin pystyn vastaamaan vaihtelevasti hoitojen välisillä tauoilla. Jos et saa minua kiinni, niin jätä viesti vastaajaan ja palaan sinulle mahdollisimman pian.