Ajanvaraus


Ajanvarauksen voit tehdä netin lisäksi myös sähköpostitse asiakaspalvelu(at)cocoadayspa.fi, tekstiviestillä tai puhelimitse 045 121 4550. Hoitojen aikana emme ole tavoitettavissa puhelimitse, jotta voimme hoitaa asiakkaitamme keskeytyksettä. Jätä tällöin viesti vastaajaan tai ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostitse.


Nettiajanvaraus


Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa, johon pääset alla olevasta linkistä. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan. 

Pidätämme itsellämme oikeuden tehdä muutoksia nettiajanvarauksen kautta tehtyihin hoitovarauksiin. Jos hoitoa ei jostain syystä voida tehdä juuri varaamanasi aikana, otamme sinuun yhtettä puhelimitse tai sähköpostitse.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Näin ehdimme vielä tarjoamaan aikaasi seuraavalle halukkaalle. Aikarajan jälkeen perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan 50% varaamastasi työn hinnasta laskulla (sähköpostitse).

Jos maksat hoidon lahjakortilla, ilmoita lahjakortin numero varauksen lopussa Viesti -kentässä, kiitos.


TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>>