Toimitusehdot


Huomaathan, että tilatessasi lahjakortin suoraan sähköpostiisi lähetys ei tapahdu automaattisesti, vaan vasta kun olemme tarkistaneet maksusuorituksesi. Lahjakortin toimitus on nopeampaa, kun valitset maksutavaksi Verifone Bluecommerce maksupalvelun. Jos maksat ennakkoon laskulla, saattaa lahjakortin toimittamisessa mennä useampia päiviä.

Saat tilauksestasi vahvistuksen sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. Jos et saa tilausvahvistusta, tarkistathan rekisteröimistäsi asiakastiedoista sähköpostisi oikeellisuuden. Tarkista myös roskapostikansio - joskus tietoturva-asetukset ohjaavat postin sinne. Toimituksesi lähtee, kun maksusuoritus näkyy tilillämme tai Verifone Bluecommerce maksupalvelussa. Lahjakortit toimitetaan postitse tai sähköpostitse pääsääntöisesti 1-3 arkipäivän sisällä siitä, kun maksu on suoritettu. Tilaukset pyritään käsittelemään viimeistään saapumista seuraavana arkipäivänä ja toimittamaan mahdollisimman pian. Cocoa Spa Shop ei vastaa postinkulussa tapahtuvista mahdollisista häiriöistä ja viivästyksistä. Tuotteiden toimitusalue on Suomi.


Kun tilaat lahjakortin sähköpostiisi


HUOMIOITHAN, ETTÄ TILAUSVAHVISTUS EI OLE LAHJAKORTTI. Lahjakortti lähetetään erillisenä sähköpostina (otsikolla "Cocoa Day Spa Lahjakortti") tilaajan antamaan sähköpostiosoitteeseen, kun maksu on tarkistettu. Huomioithan, että lahjakorttia ei lähetä verkkokauppa-automaatti vaan hoitolan henkilökunta muiden töiden lomassa, kiitos.

Vaihto- ja palautusoikeus


Kaikilla ostamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen vaihto- ja palautusoikeus 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa lahjakortin, sinun on aina ensin otettava yhteyttä myyjään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu(at)cocoaspashop.fi tai soittamalla 045 121 4550, jotta voidaan sopia vaihdetaanko tuote uuteen vai palautetaanko kauppahinta. Sähköpostista tulee selvitä seuraavat tiedot: nimi, osoite, puhelinnumero, tilausvahvistusnumero tai kopio tilausvahvistuksesta.


Lahjakorttien toimitustavat


Sähköpostitse 0,00
Nouto myymälästä 0,00  -  Katso hoitolan asiakaspäivystysajat
Postitse kirjeenä 2,00


Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>