Maksutavat


Cocoa Spa Shop käyttää helppoa ja turvallista Verifone Bluecommerce maksukanavaa. Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Finqu Pay yhteistyössä Verifone Finland Oy:n kanssa. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle.

Verifone maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, korttimaksuista Visa ja Mastercard sekä Collector lasku- tai osamaksumahdollisuus. Verifone on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Verifone Bluecommerce on Verifone Finland Oy:n (y-tunnus 0943819-9) ylläpitämä palvelu.

Voit maksaa myös ennakkomaksuna laskulla. Jos valitset ennakkomaksun, saat tilausvahvistuksen sekä erillisen laskun sähköpostiisi. Huomiothan, että pankista riiippuen maksun kirjautumisessa saattaa mennä useampi arkipäivä. Lahjakortti toimitetaan vasta kun suoritus on näkyy tilillämme.

Finqun patentoitu kassa ohjaa selkeästi asiakasta kassan eri vaiheiden läpi. Tiedät jatkuvasti missä vaiheessa ostamista olet menossa ja selvät ilmoitukset auttavat valitsemaan sekä täyttämään tarvittavat tiedot. Täysin poikkeukselliseksi kassan tekee mahdollisuus selailla sivusuunnassa vapaasti tilauksen eri vaiheita täyttämättä yhtään tietoja. Näin pääset etukäteen tutustumaan koko ostotapahtumaan ja ostamisen pelottavuus poistuu kokonaan.

Järjestelmä tallentaa asiakastietosi, jotta uudelleen tilatessasi mistä tahansa Finqu- kassaa käyttävästä verkkokaupasta säästyt turhauttavalta samojen tietojen täyttämiseltä.

Tehtyäsi tilauksen, saat tilausvahvistuksen Finqun kautta. Erillistä maksuvahvistusta ei lähetetä.

Sivujen yläreunasta rekisteröidyt verkkokauppaan. Ajanvaraukseen kirjautuminen tapahtuu Phorest nettiajanvarausohjelmassa. Voit kirjautua facebook-tunnuksellasi tai luoda oman tunnuksen ja salasanan.

TÄSTÄ NETTIAJANVARAUKSEEN>>