Ajanvaraus

cocoadayspa_hoitola_004.jpeg

Ajanvarauksen voit tehdä netin lisäksi myös sähköpostitse, tekstiviestillä tai puhelimitse. Hoitojen aikana emme ole tavoitettavissa puhelimitse, jotta voimme hoitaa asiakkaitamme keskeytyksettä. Jätä tällöin viesti vastaajaan tai ota yhteyttä tekstiviestillä tai sähköpostitse.

Pyydämme Sinua huomioimaan muutamia asioita nettiajanvarauksen sujuvuudeksi.

  • Luo tunnukset ajanvarausjärjestelmään tai kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla
  • Suosithan mahdollisuuksiesi mukaan ensimmäisiä ja viimeisiä vapaita aikoja. Näin vältymme päivän aikana pieniltä turhilta tauoilta, jotka estävät pitkien töiden vastaanottamisen.
  • Kaikkien hoitojen kestot on etukäteen tallennettu järjestelmään. Ajanvarausjärjestelmä varaa haluamiisi hoitoihin aina oikean pituisen ajan ja tarjoaa Sinulle vain aikoja, joiden puitteissa valitsemasi hoidot ehditään Sinulle tekemään. Sinun ei siis tarvitse tietää hoitojen kestoaikoja etukäteen.
  • Voit varata useamman hoidon peräkkäin.
  • Ajanvarausjärjestelmä tarjoaa aikoja noin 1½ kk päähän tästä päivästä.
  • Jos et löydä nettiajanvarausjärjestelmästä Sinulle sopivaa aikaa, soita numeroon 045 121 4550. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan räätälöimään ajanvarauksen asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Vauvahieronnat varataan suoraan Henna Palmumäeltä puh. 045 121 4550 tai henna.palmumaki(at)cocoadayspa.fi.

Ripsipidennysajat Sarille varataan puhelimitse p. 045 121 4550 tai sähköpostitse sari.korhonen@cocoadayspa.fi


alarm.png

Jos hoitoa ei jostain syystä voida tehdä juuri varaamanasi aikana, otamme sinuun yhtettä puhelimitse tai sähköpostitse.

Peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Näin ehdimme vielä tarjoamaan aikaasi seuraavalle halukkaalle.

Aikarajan jälkeen perutuista ja kokonaan peruuttamatta jätetyistä ajoista veloitetaan 50% varaamastasi työn hinnasta laskulla (postitse tai sähköpostitse).